Analia Selis și mama ei au o relație cu totul specială. Ce decizie a luat femeia de dragul fiicei ei

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

În luna septembrie a acestui an, Analia Selis împlinește 15 ani de când se află în România. Originară din Argentina, cântăreața a ales să se stabilească într-o țară străină și asta pentru că a întâlnit iubirea pe teritoriul românesc.

Ce relație are Analia Selis cu mama ei?

După ce s-a îndrăgostit de Răzvan Suma, unul dintre cei mai talentați violonceliști din România, Analia Selis a decis că merită să facă marele pas și să plece defintiv din țara sa natală. Cu toate că nu i-a fost ușor, aceasta și-a întemeiat o familie în România și după mai multe încercări, cântăreața a reușit să obțină și cetățenia română.

Când a decis să plece din Argentina, mama ei nu a fost deloc de acord, dar până la urmă, femeia a acceptat situația și la o distanță de câțiva ani, aceasta a decis să facă un pas important și care avea să le schimbe radical viața celor două. Mai exact, după ce Analia Selis a adus pe lume o fetiță și un băiețel, mama acesteia a luat hotărârea de a se muta în România și asta pentru că fiica ei avea nevoie de tot sprijinul ei. Astfel, mama Analiei s-a stabilit în România de câțiva ani și își ajută fiica să se ocupe de creșterea celor doi copii, cele două având o relație cu totul specială.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce relație are Analia Selis cu mama ei.

Foto: captură video

Citește și:

Despre viață și tango, cu Analia Selis | Povești de viață

Povestea unei femei care a fost în moarte clinică. Experiența care i-a schimbat în mod radical viața: „Am parcurs o anumită porțiune din drumul spre cer…' | Povești de viață

E paraplegic în urma unui accident de bicicletă. A ajuns campion la tir, fiind în scaun cu rotile. De unde-și ia puterea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite