Analia Selis și mama ei au o relație cu totul specială. Ce decizie a luat femeia de dragul fiicei ei


În luna septembrie a acestui an, Analia Selis împlinește 15 ani de când se află în România. Originară din Argentina, cântăreața a ales să se stabilească într-o țară străină și asta pentru că a întâlnit iubirea pe teritoriul românesc.

Ce relație are Analia Selis cu mama ei?

După ce s-a îndrăgostit de Răzvan Suma, unul dintre cei mai talentați violonceliști din România, Analia Selis a decis că merită să facă marele pas și să plece defintiv din țara sa natală. Cu toate că nu i-a fost ușor, aceasta și-a întemeiat o familie în România și după mai multe încercări, cântăreața a reușit să obțină și cetățenia română.

Când a decis să plece din Argentina, mama ei nu a fost deloc de acord, dar până la urmă, femeia a acceptat situația și la o distanță de câțiva ani, aceasta a decis să facă un pas important și care avea să le schimbe radical viața celor două. Mai exact, după ce Analia Selis a adus pe lume o fetiță și un băiețel, mama acesteia a luat hotărârea de a se muta în România și asta pentru că fiica ei avea nevoie de tot sprijinul ei. Astfel, mama Analiei s-a stabilit în România de câțiva ani și își ajută fiica să se ocupe de creșterea celor doi copii, cele două având o relație cu totul specială.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce relație are Analia Selis cu mama ei.

Foto: captură video

Citește și:

Despre viață și tango, cu Analia Selis | Povești de viață

Povestea unei femei care a fost în moarte clinică. Experiența care i-a schimbat în mod radical viața: „Am parcurs o anumită porțiune din drumul spre cer…' | Povești de viață

E paraplegic în urma unui accident de bicicletă. A ajuns campion la tir, fiind în scaun cu rotile. De unde-și ia puterea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite