Cum poți scăpa de petele de deodorant cu ajutorul unui lucru pe care îl ai în casă

cum poți scăpa de petele de deodorant

Petele care rămân pe haine în urma folosirii deodorantului sunt foarte deranjante și greu de îndepărtat, însă cu ajutorul unui lucru din casă ele pot să devină doar o amintire.

Petele albe cauzate de deodorant se văd cel mai bine pe obiectele vestimentare de culoare neagră și oricât de mult am încerca să le eliminăm, urmele sunt în continuare vizibile. Cele mai multe persoane aleg să renunțe la acele piese vestimentare, fără să știe că petele pot fi înlăturate folosind un truc la îndemâna oricui.

Cum îndepărtezi petele de deodorant?

Pentru a înlătura petele albe de deodorant de pe haine este nevoie de o șosetă din bumbac. Pune șoseta pe mână, la fel cum ai pune o mănușă și freacă ușor zona pătată de deodorant. Acest truc funcționează perfect atunci când petele de deodorant sunt proaspete, însă are efecte și asupra petelor mai vechi, potrivit thesun.co.uk.  Pentru a obține cele mai bune rezultate, pune hainele la spălat imediat după ce ai îndepărtat urmele de deodorant.

Un alt truc este folosirea prosoapelor uscate. Textura acestora ajută la eliminarea petelor de deodorant și astfel poți purta din nou acele haine care păreau compromise.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cum să-ți faci acasă cel mai bun deodorant natural? Vei scăpa de mirosuri și urme inestetice ce transpirație pe haine

Cum să scapi de transpirația abundentă și persistentă cu un remediu natural simplu

7 trucuri de frumusețe pe care le poți aplica pentru a arăta perfect vara asta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse