Cum împăturești un tricou în 2 secunde

Fie că le așezăm în dressing, fie că le facem loc în bagaje, hainele trebuie împăturite. Personal, mă uit cu invidie la vânzătoarele din magazinele de haine care reușesc în câteva secunde să împăturească la loc piesele vestimentare la care se uită clienții, care apoi le așază în raft alandala.

cum impaturesti un tricou in 2 secunde

Totuşi, nu e deloc imposibil să strângi o haină foarte rapid. În videoul următor putem vedea cât este de simplu să împătureşti un tricou în 2 secunde. Aceeaşi tehnică se aplică şi în cazul bluzelor sau cămăşilor.

Pentru aceasta, aşază tricoul pe pat sau pe masă şi trasează o linie imaginară verticală din regiunea umărului până la poalele tricoului. Această linie va trebui să conţină trei puncte: B în partea de sus, A la mijloc şi C la poale. Cu mâna stângă, prinde tricoul din punctul A, iar cu dreapta – din punctul B. Suprapune apoi punctele B şi C, ducând B-ul peste C. Nu da drumul punctului A din mâna stângă. Scutură uşor tricoul şi pliază-l.

Îţi vine sau nu să crezi, din doar câteva mişcări tricoul este deja pliat şi pregătit pentru a fi pus în dulap sau în bagaj.

Tu ai reuşit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse