Cum i-a explicat Amalia Enache fiicei sale că nu mai poate merge la grădiniță și în parc?

De aproape 20 de ani, Amalia Enache (42 de ani) ne oferă cele mai noi și importante informații din spatele pupitrului știrilor Pro TV.

Recent, din pricina schimbărilor impuse de pandemia de coronavirus, Amalia a dezvăluit cum i-a explicat fiicei sale Alma (3 ani) de ce nu pot ieși în prezent în casă.

Cum i-a explicat Amalia Enache fiicei sale că nu mai poate merge la grădiniță și în parc?

„Alma știe că afară sunt oameni bolnavi și de asta stăm numai în casă. Ca să nu ne îmbolnăvim și noi. Am vorbit cu sinceritate despre tot”, a mărturisit Amalia Enache, pentru Libertatea.

Deși este o situație dificilă pentru părinți, mai ales pentru cei cu copii mici, prezentatoarea TV face tot posibilul pentru ca fiica ei să nu simtă lipsa grădiniței și a ieșitului în parc.

„Fetița mea îmi duce mult dorul. Am fost chiar zilnic la serviciu, ore lungi, am plecat într-o sâmbătă la prânz cu ea plângând, pentru că era obișnuită să plec doar seara.

Așa încât când sunt acasă mă joc cu ea, colorăm, alergăm, plantăm pe balconul meu minuscul semințe în ghivece. I-am pus și o ladă cu nisip și când a fost cald râdeam că am ajuns la mare.

Facem tot felul de lucruri împreună. Încerc să-i distrag atenția de la faptul că nu mai merge la grădiniță, în parcuri.

Copilul meu a învățat să se dea cu rolele în casă, în vremea coronavirusului”, a mai povestit Amalia Enache.

Amalia Enache și tatăl fiicei sale au o relație la distanță

Amalia a devenit mamă în luna august a anului 2016. Până acum, vedeta nu a dezvăluit niciodată numele tatălui micuței, însă a vorbit în repetate rânduri despre acesta.

Vorbind despre relația lor la distanță, Amalia declara, în urmă cu ceva timp, pentru OK! Magazine: „Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început și când situația e așa cum e.

Dacă lucrurile sunt asumate și le știu, le înțeleg de la bun început că sunt într-un anume fel. Iau partea bună şi sunt foarte multe părți bune în această poveste”.

Deși nu a confirmat până acum, s-ar crede că tatăl micuței este fostul coleg al Amaliei, Claudiu Anghel. Despre acesta se mai știa de asemenea că ar fi stabilit în America de Sud.

Foto: Instagram

Citește și:

Fostei prezentatoare TV Anca Lungu îi este „dor de afară”, însă mărturisește că „izolarea e acum singura soluție eficientă”

Lavinia Petrea va reveni la pupitrul știrilor Pro TV peste 14 zile. Prezentatoarea se bucură să fie acasă alături de cei trei copii ai ei

Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete