Cum arată şi cu ce se ocupă copiii lui Jean Paul Belmondo. Fiica cea mare a actorului francez a sfârșit tragic, la doar 40 de ani

copiii lui Jean Paul BelmondoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Actor de film și de teatru, cascador și producător francez, Jean Paul Belmondo a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai talentați artiști pe care i-a dat Franța. Legendarul actor s-a stins din viață la 88 de ani, pe 6 septembrie 2021. Cu nasul turtit, cu ochii bulbucați, zâmbetul strâmb și fruntea îngustă, Jean-Paul Belmondo nu era deloc tipul de bărbat după care ai fi întors capul pe stradă.  

Cu toate astea, a jucat numai roluri de macho, pe ecran și în viață, iar femeile l-au adorat pentru charisma lui specială. Și-a exploatat, însă, în mod inteligent aspectul de omul cel mai urât din cinematografia franceză' și a legat o strânsă prietenie cu rivalul său șarmant, Alain Delon.

Belmondo a debutat în teatru în 1950, interpretând La Belle au Bois Dormant' în spitalele Parisului. A cunoscut succesul după ce a jucat, în 1960, în pelicula “Cu sufletul la gură/A bout de souffle”, de Jean-Luc Godard. Ultimul său film, scurtmetrajul Allons-y! Alonzo!', datează din 2009 și este a 92-a peliculă care l-a avut în distribuţie.

Ultima iubită a lui Belmondo, cu 43 de ani mai mică decât el, l-a escrocat cu o sumă uriașă

În 1952, Belmondo s-a căsătorit cu dansatoarea Elodie Constantin, cu care a avut trei copii: Patricia (născută în 1958 şi decedată în 1994), Florence (1960) şi Paul (1963). Jean-Paul şi Élodie au divorţat în 1968. În 1982, starul francez se îndrăgostește fulminant de dansatoarea Nathalie Tardivel. Au fost împreună 26 de ani, dintre care doar șase ani au fost căsătoriți. Cei doi s-au despărţit oficial în 2008. Din relația lor a rezultat Stella Eva Angelina Belmondo, azi în vârstă de 16 ani.

În 2001, actorul a suferit un accident vascular care i-a provocat o paralizie parţială.

În 2008, Jean Paul Belmondo se îndrăgostește de Barbara Gandolfi, fost model Playboy și concurentă la titlul de Miss Belgia. Relația lor durează patru ani, timp în care Barbara, alături de fostul ei soț cu care avea o afacere, îl escrochează pe Belmondo. Cei doi au fost acuzați că nu i-au rambursat actorului un împrumut de circa 200.000 de euro. Barbara a fost găsită vinovată, dar achitată la sfârșitul anului 2018.

Cum arată şi cu ce se ocupă copiii lui Jean Paul Belmondo

Actorul francez a avut trei fete și un singur băiat. Două dintre fiice i-au călcat pe urme, îmbrățișand cariera artistică. Cel mai mare dintre copiii actorului, Patricia Belmondo, a văzut lumina zilei în 1954, când tatăl ei nu avea decât 21 de ani. Patricia a fost scenaristă. 40 de ani mai târziu, însă, Patricia și-a găsit sfârșitul în apartamentul ei, care fusese cuprins de flăcări.

Florence Belmondo (63 de ani), cel de-al doilea copil al actorului francez, este actriță și este stabilită în Statele Unite. Are trei copii (Annabelle, Nicholas și Christopher), iar ocaziile în care a fost văzută la brațul tatălui său au fost rarisime.

Paul Belmondo (59 de ani) a fost pilot francez de Formula 1 și a evoluat în Campionatul Mondial în 1992 și 1994. Are trei copii – Victor, Alessandro și Giacomo.

Citeste si

Destinul tragic al lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon: Mama mi-a oferit totul. Chiar și droguri'

Romy Schneider și Alain Delon, o iubire desprinsă din povești. Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit?

Cine sunt copiii lui Alain Delon

Foto: hepta, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete