Cine sunt copiii lui Alain Delon

copiii lui Alain DelonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Copiii lui Alain Delon sunt bucățică ruptă din tatăl lor, celebrul Donjuan al anilor ’60-’70. Cei patru moștenitori ai actorului – o fată și trei băieți – împart același tată, nu însă și aceeași mamă.

Actorul, astăzi în vârstă de 87 de ani, a fost considerat mult timp prototipul bărbatului ideal. Prin viața lui au trecut nume celebre precum Romy Schneider, Mireille Darc sau Dalida. Totuși, singura femeie din viața actorului care a devenit doamna Delon a fost Nathalie Barthélémy.

Mariajul cu Nathalie a durat din 1964 până în 1969. În 1964, apare și primul copil al cuplului Alain și Nathalie, Anthony.

Fire aventurieră, Alain și-a lăsat urmele – mai exact, moștenitorii – și în viața altor femei. Astfel, în 1962, actrița germană Christa Päffgen (Nico) i l-a dăruit pe Christian Aaron Boulogne. Marele actor a refuzat să-l recunoască pe acesta ca fiu.

În 1990, manechinul de origine olandeză Rosalie van Breemen îi dăruiește prima și unica fiică, pe Anouchka. 4 ani mai târziu, Rosalie îl naște pe Alain-Fabien Delon, cel mai rebel dintre copiii actorului.

Copiii lui Alain Delon i-au dăruit 5 nepoți starului francez

La rândul lor, doi dintre copiii starului francez i-au dăruit acestuia nepoți. Anthony, astăzi în vârstă de 53 de ani, are trei fete – Alyson, Lou și Liv. Christian Aaron are și el o fată și un băiat – Blanche și Charles.

A consemnat: Oana Anghel

Sursa: www.closermag.fr

Surse foto: hepta, pagina de facebook a lui Christian Aaron Boulogne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete