Cine sunt copiii lui Alain Delon

Copiii lui Alain Delon sunt bucățică ruptă din tatăl lor, celebrul Donjuan al anilor ’60-’70. Cei patru moștenitori ai actorului – o fată și trei băieți – împart același tată, nu însă și aceeași mamă.

Actorul, astăzi în vârstă de 82 de ani, a fost considerat mult timp prototipul bărbatului ideal. Prin viața lui au trecut nume celebre precum Romy Schneider, Mireille Darc sau Dalida. Totuși, singura femeie din viața actorului care a devenit doamna Delon a fost Nathalie Barthélémy.

Mariajul cu Nathalie a durat din 1964 până în 1969. În 1964, apare și primul copil al cuplului Alain și Nathalie, Anthony.

Fire aventurieră, Alain și-a lăsat urmele – mai exact, moștenitorii – și în viața altor femei. Astfel, în 1962, actrița germană Christa Päffgen (Nico) i l-a dăruit pe Christian Aaron Boulogne. Marele actor a refuzat să-l recunoască pe acesta ca fiu.

În 1990, manechinul de origine olandeză Rosalie van Breemen îi dăruiește prima și unica fiică, pe Anouchka. 4 ani mai târziu, Rosalie îl naște pe Alain-Fabien Delon, cel mai rebel dintre copiii actorului.

Copiii lui Alain Delon i-au dăruit 5 nepoți starului francez

La rândul lor, doi dintre copiii starului francez i-au dăruit acestuia nepoți. Anthony, astăzi în vârstă de 53 de ani, are trei fete – Alyson, Lou și Liv. Christian Aaron are și el o fată și un băiat – Blanche și Charles.

A consemnat: Oana Anghel

Sursa: www.closermag.fr

Surse foto: hepta, pagina de facebook a lui Christian Aaron Boulogne

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete