„Spencer”, filmul în care Kristen Stewart joacă rolul Prințesei Diana

O nouă versiune a unei povești vechi. Viața Prințesei Diana vine pe marele ecran cu filmul bio „Spencer', în care Kristen Stewart o interpretează pe Prințesa de Wales.

Filmul din 2021 a fost o provocare pentru actrița Twilight. Stewart știe că publicul are așteptări mari.

„Apropo, nu am fost atât de încântată de a juca un rol de mult timp', a spus Kristen Stewart pentru InStyle în octombrie 2020.

Născută Lady Diana Spencer, Prințesa inimilor este o icoană mondială considerată un filantrop ieșit din comun. Actrița a întâmpinat și câteva dificultăți în pregătirea rolului.

„Accentul este intimidant ca naiba pentru că oamenii cunosc acea voce și este atât de distinctă și particulară. Lucrez la asta cu un profesor pentru a exersa dialectul', a adăugat Stewart atunci.

Vedeta a ascultat înregistrări ale vocii regretatei prințese în fiecare noapte în lunile premergătoare filmării. Stewart a făcut cercetări cât de bine a putut înainte de a juca rolul, citind mai multe biografii și exprimându-și dorința de a o cunoaște cu adevărat pe mama Prințului William și a Prințului Harry.

„Este una dintre cele mai triste povești care au existat vreodată și nu vreau să o interpretez doar pe Diana, vreau să o cunosc implicit. Apropo, nu am fost atât de încântată să joc un rol de mult timp', a spus actrița pentru sursa mai sus menționată.

Cercetările au fost esențiale din moment ce actrița, care s-a născut în aprilie 1990, a declarat în timpul unei apariții la Jimmy Kimmel Live! în noiembrie 2020 că nu-și aduce aminte prea multe de când era în viață prințesa Diana. Stewart avea 7 ani când un accident de mașină la Paris a dus la moartea Prințesei de Wales la vârsta de 36 de ani.

„Eram foarte tânăr, nu știam ce se întâmplă. Era atât de tânără…', a mai spus actrița.

Ea a dezvăluit că „Spencer' se va concentra pe o perioadă foarte scurtă, dar intensă.

„Filmul se desfășoară pe parcursul a trei zile și este o imagine cu adevărat poetică, internă, a ceea ce ar fi putut simți, mai degrabă decât să ofere informații noi', a explicat Kristen Stewart.

Aceste trei zile vor fi în jurul Crăciunului 1991, cu un an înainte ca Diana și soțul de atunci, prințul Charles, să-și anunțe despărțirea. „Spencer' va debuta în cinematografe pe 5 noiembrie 2021.

Lui Stewart i se va alătura starul Poldark Jack Farthing , care îl va juca pe Prințul Charles. Timothy Spall ( Mr. Turner ), Sally Hawkins ( The Shape of Water ) și Sean Harris ( Mission: Impossible – Fallout ) vor completa distribuția.

Steven Knight, cel care a creat Peaky Blinders, a scris filmul, iar Pablo Larraín l-a regizat. Posterul filmului lansat în august 2021 nu arată chipul Dianei, ci o arată în schimb cocoșată de disperare, înecându-se în rochia ei masivă de bal albă.

Nu mi-am dat seama că se va cufunda complet în acest rol, lăsând nicio urmă din trecutul ei adolescent Twilight. Folosindu-și timiditatea din viața reală în avantajul ei, Stewart o interpretează pe Diana ca o femeie modernă blândă, dar sigură pe sine, care visează cu ochii deschiși la fata agitată care a fost', a scris criticul de film al Us Weekly, Mara Reinstein , după ce a vizionat premiera filmului din septembrie la Festivalul de Film Telluride.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete