Destinul tragic al lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon: “Mama mi-a oferit totul. Chiar și droguri”

destinul tragic al lui Ari BoulogneSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Ari Boulogne este unul dintre cei patru copii ai starului francez Alain Delon, însă acesta nu l-a recunoscut niciodată. Ari s-a născut în urma aventurii pe care Alain Delon a avut-o cu cântăreața Christa Päffgen.

Pentru cei mai mulți dintre noi, copilăria este o perioadă a lipsei de griji, a bucuriilor, a fericirii, a inocenței. Pentru Ari, însă, copilăria a fost o perioadă obscură, o perioada în care s-a împrietenit cu drogurile. De aici și până la a fi înghițit complet de infernul narcoticelor a fost un pas extrem de mic.

Destinul tragic al lui Ari Boulogne: se droga cot la cot cu mama lui

În adolescență, Ari își urmează mama. Cântăreață celebră, Christa câștigă bine și se dedă flirturilor. Apoi pierde controlul. Alcoolul pune stăpânire pe viața ei. Urmează drogurile. Christa devine toxicomană, iar cei din jur nu au puterea să facă nimic… doar privesc dezolantul spectacol, la care participă și fiul ei.

Cu toate astea, Ari nu o poate judeca. Dimpotrivă: “Pentru mine, a fost o mamă foarte bună. Mi-a oferit totul. Chiar și droguri. Începând de la 16 ani și până când mama s-a stins, am împărțit totul – același drog, aceeași seringă. Era și ăsta un mod de a fi împreună“, mărturisea Ari într-un interviu pentru Le journal du dimanche.

Admirația lui Ari pentru mama lui e sinceră: “A strălucit până în ultimele clipe de viață. Nu era bolnavă. Avea un umor nebunesc, sec, acid. Era femeia rocknroll, care umplea scena”.

 În 1988, însă, când Ari avea 26 de ani, mama lui cade de pe bicicletă și moare pe loc. Odată cu moartea ei, tânărul își pierde și bruma de echilibru care îi mai rămăsese. Timp de cinci ani, în mai multe reprize, Ari este pacientul spitalului de psihiatrie. Urma cure de dezintoxicare, dar avea recăderi după fiecare externare. Drogurile erau singura realitate pe care o putea accepta. Se distrugea cu fiecare zi care trecea sperând într-o eliberare…
În 1999, devine tatăl unui băiețel, Charles. Odată cu apariția micuțului Charles, Ari renaște și reușește să întoarcă o pagină dureroasă a vieții lui.

Ari Boulogne, adoptat de bunicii săi, părinții actorului Alain Delon

Într-un interviu mai vechi, Ari spunea că a avut ocazia să-și întâlnească de câteva ori tatăl, dar nu a fost posibil să se creeze o legătură între ei. Într-un interviu din 1986, fiul lui Alain Delon declara: “Alain Delon, ținând o mână pe volan, una pe umărul meu, îmi ținea acest discurs: < Ești prietenul meu. Prietenul meu. Dar îți spun un lucru: n-ai nici ochii mei, nici părul meu. Nu ești copilul meu. Nu vei fi niciodată copilul meu. Nu m-am culcat cu mama ta decât o dată >“.
Chiar dacă tatăl lui natural a refuzat să vadă asemănarea fizică dintre ei doi, părinții lui Alain Delon au putut vedea evidentul. Edith, mama lui Alain Delon, nu a ramas indiferentă și a decis să-și adopte nepotul pe când acesta avea 8 ani. Al doilea soţ al lui Edith Delon, Paul Boulogne, i-a dat numele lui Ari.
După moartea mamei sale și a bunicii Edith și mai cu seamă după nașterea fiului său, Ari a luat decizia să-și publice povestea vieții. În cartea Lamour noublie jamais (Dragostea nu uită niciodată), el îi aduce un omagiu mamei sale, vorbește despre Alain și evocă o viață care, deși nu a fost deloc roz, l-a învățat că victoria asupra propriei persoane este cea mai importantă dintre toate victoriile de pe pământ.
Sursă foto: capturi YouTube
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete