Cum arăta Irina Loghin în tinerețe? Imagini de colecție

Irina Loghin a fost considerată întotdeauna una dintre cele mai frumoase femei din România și nici acum, ajunsă la vârsta de 78 de ani, îndrăgita cântăreață nu și-a pierdut frumusețea. 

Irina Loghin se numără printre vocile de aur ale muzicii populare românești, iar melodiile sale sunt cunoscute nu doar în România, ci au depășit granițele țării. Pe lângă vocea inconfundabilă, Irina Loghin se poate lăuda cu niște trăsături foarte bine conturate și care nu pot trece neobservate.

Cum se menține Irina Loghin în formă?

Chiar dacă are 78 de ani, cântăreața pare mult mai tânără, iar acest lucru se datorează și regimului alimentar pe care îl urmează. De aproape 30 de ani, Irina Loghin a renunțat defintiv la produsele din carne, pe care le-a înlocuit cu preparate din soia. În plus, antrenamentul fizic nu lipsește din programul acesteia, care nu ratează nicio ocazie să alerge prin parc, ori de câte ori timpul îi permite.

Pe lângă toate acestea, Irina Loghin nu spune nu nici curelor de detoxifiere. La începutul verii, cântăreața povestea că a trecut printr-o astfel de experiență, petrecându-și câteva zile la Brașov, unde a urmat un program strict de detoxifiere.

Vedeta nu își neglijează nici pielea, având un adevărat ritual de demachiere pe care îl respectă cu sfințenie în fiecare seară.

Dacă la 78 de ani arată impecabil, imaginile cu Irina Loghin din tinerețe ar face invidioasă orice tânără domnișoară. Un păr bogat, un ten fără imperfecțiuni și un zâmbet perfect sunt doar câteva dintre trăsăturile care o plasează pe vedetă în topul celor mai frumoase cântărețe din țară.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arăta Irina Loghin în tinerețe.

Foto: facebook

Citește și:

Fosta soție a lui Mutu, apariție de senzație

Cum a arătat prima zi de școală a Prințului George și de ce Kate Middleton a lipsit de la acest eveniment important

Fetița Simonei Pătruleasa împlinește astăzi 6 ani! Ingrid este de o frumusețe desprinsă parcă din povești

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete