Fosta soție a lui Mutu, apariție de senzație

alexandra dinu-jeffrey greenstein

După 17 ani de carieră de success în Italia, Alexandra Dinu și-a mutat activitatea profesională în Los Angeles, metropolă în care locuiește alături de fiul ei, Mario.

Îți taie răsuflarea…

După doi ani, perioadă în care s-a mutat la Los Angeles pentru a-și continua cariera actoricească la Hollywood, Alexandra Dinu s-a întors pe covorul roșu în Italia, la Festivalul de Film de la Venetia.

Actrița a fost primită cu brațele deschise de presa italiană cu prilejul premierei filmului Loving Pablo', fiind reținută pentru fotografii pe covorul roșu preț de 10 minute. Ulterior, Alexandra a acordat numeroase interviuri pentru cele mai importante televiziuni și reviste italiene.

Pentru apariția de la Veneția, Alexandra a ales să poarte o rochie neagră din dantelă, creată de designerul italian Alberta Ferretti, accesorizată cu bijuterii Pasquale Bruni.

 

alexandra dinu venice film festival 2

Revenirea Alexandrei Dinu în centrul atenției are loc cu doar câteva luni înainte de premiera internațională a filmului Bullet Head', în care actrița joacă alături de un cast minunat, format din Adrien Brody, Antonio Banderas și John Malkovich.

Acesta este primul proiect de Hollywood în care actrița româncă este implicată, ea jucând rolul principal feminin.

În iarna anului 2018, Alexandra va putea fi văzută și în thriller-ul Final Score', în care joacă rolul principal alături de Pierce Brosnan. În acest film, Alexandra va surprinde cu un look diferit și inedit.

Potrivit presei mondene, Alexandra Dinu ar avea o poveste de iubire cu controversatul Ştefan Lungu proaspăt divorţat de ştirista Anca Lungu și fostul consilier al Elenei Udrea.

Florentina Mușat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete