Irina Loghin arată mai bine ca niciodată. Uite cum a ajutat-o cura de detoxifiere să aibă o formă fizică de invidiat

Irina Loghin este una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară și chiar dacă anii au trecut, vedeta parcă refuză să îmbătrânească.

Toată lumea știe că Irina Loghin este adepta unui regim de viață sănătos, că nu se ferește de activitatea fizică și că încearcă să aibă mereu grijă de aspectul său fizic. Recent, Irina Loghin a urmat o cură de detoxifere, iar efectele s-au văzut imediat.

Ce cură de detoxifiere a ținut Irina Loghin?

Pentru că își dorește să aibă o sănătate de fier și un aspect impecabil, Irina Loghin nu se teme să încerce noile descoperiri în materie de nutriție și sănătate. Astfel, vedeta a urmat o cură de detoxifiere cu sucuri și a reușit să piardă 4 kilograme.

“Am fost recent la Brașov, la o clinică, la detox. Nu am crezut că o să pot rezista, dar am început de dimineață cu sucuri. Sucurile au fost așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Din oră în oră ni le dădeau. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, care a mai depășit și ea niște kilograme. Chiar ne miram seara cum se poate să nu ne fie foame că acasă, seara ne bușea foamea puternic. A treia zi am început să  ne obișnuim, am început să facem plimbări prin pădure, este o zonă extraordinar de frumoasă și au trecut cele 7 zile cu masajele pe care le făceam și alte proceduri care mi-au prins extraordinar de bine și pe care nu le-am mai făcut până acum, au fost străine pentru mine. M-am trezit cu 4 kilograme lipsă, după 7 zile, fără să îmi biciui organismul“, a spus Irina Loghin în cadrul emisiunii “Agenţia VIP” de la Antena Stars.

Irina Loghin reușește să surprindă pe toată lumea cu forma sa fizică de invidiat, reușind să arate excepțional chiar și la 78 de ani.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Irina Loghin.

Foto: facebook

Citește și:

După ce s-a căsătorit în secret cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a dat o veste surprinzătoare: „Vom avea trei copii!'

În tinerețe avea plete, iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la noi! Cum arata Pavel Bartoș în tinerețe

Gabriela Cristea, fotografie în costum de baie. Vedeta se mândrește cu burtica de graviduță

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete