Cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă? Au fost alese special de Melania Trump

cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă

Spiritul sărbătorilor este deja prezent la Casa Albă, acolo unde Melania Trump s-a ocupat în detaliu ca decorul să fie desprins din povești. Decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă au respectat o anumită tematică, iar dacă unele persoane le-au considerat potrivite pentru a marca importanța Crăciunului, altele au criticat-o pe Prima Doamnă a Americii pentru alegerile făcute.

În 2018, decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă au fost alese astfel încât să respecte tema “Comorile Americii”. Mai exact, fiecare detaliu amintește de elementele specifice Americii și impun ideea de patriotism, iar culori ca roșul, albastrul și nuanțele de alb se regăsesc în majoritatea decorațiunilor alese pentru a împodobi Casa Albă.

Cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă?

La fel cum se întâmplă în fiecare an, Melaniei Trump i-a revenit sarcina de a se ocupa de alegerea ornamentelor de Crăciun, aceasta fiind ajutată de mai mulți voluntari. Prima Doamnă a Americii a ales ca pe coridorul Casei Albe să fie depozitați mai mulți brazi de culoare roșie, lucru care a fost interpretat într-un mod negativ în spațiul public. Această alegere cromatică a fost legată de o posibilă relație a lui Donald Trump cu Rusia Comunistă.

Principala atracție de la Casa Albă este, așa cum era de așteptat, bradul instalat în Camera Albastră. Acesta are o înălțime de aproape 6 metri și este acoperit cu o panglică de catifea albastră, brodată cu fiecare stat și teritoriu din SUA.

Alegerile Melaniei Trump nu au fost pe gustul tuturor celor care au vizionat fotografiile cu decorațiunile de Crăciun, iar după ce imaginile oficiale au fost postate pe contul de twitter, Prima Doamnă a Americii a primit nenumărate critici. Aceasta a fost acuzată că nu a ales ornamentele cu gust și că a folosit mult prea mult roșu.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum să facem decoraţiuni cu brăduţi de Crăciun

Cum să faci singur decorațiuni înflorate din șervețele

Cum să faci decorațiuni handmade de Crăciun? Idei originale care te vor ajuta să ai o casă de poveste de sărbători

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse