Cum să faci singur decorațiuni înflorate din șervețele

Artiștii de pe Breslo.ro, cea mai creativă platformă din România, ne învață cum să ne facem singuri decorațiunile pentru casă, din cel mai banal material – șervețelele de bucătărie.

Poza 1

Pe Breslo.ro găsiți cele mai frumoase și simple idei, pe care să le puneți singuri în practică. Săptămâna aceasta, învățați cum să creați flori decorative din șervete. Sunt simplu de realizat, de efect, pot fi în orice combinaţie de culori şi tipare, costă foarte puţin şi îi vor oferi camerei un aer boem și relaxant.

Florile – elemente decorative pentru holul de la intrare sau orice alt colţişor din căsuţa ta

Materiale necesare:

– Şerveţele

– Aţă, sârmă sau şnur

– Bandă dublu adezivă, pentru pereţi

– Foarfecă

Poza 2

Pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Pentru început, alegem şerveţelele pe care le vom folosi. Am ales patru mari (au latura de 40 cm), iar pentru miezul florii – un şerveţel care să fie un pic mai mic.

Poza 3

Am desfăcut şerveţelele şi le-am aşezat unul peste celălalt.

Poza 4

Apoi am îndoit şerveţelele ca pe un evantai.

Poza 5

Am prins mijlocul şerveţelelor împachetate. Se poate lega cu o sârmă maleabilă, aţă sau orice altceva. Important este să fie bine prinse.

Poza 6

Am tăiat în semicerc capetele, acestea vor da forma petalelor florii.

Poza 7

Acum urmează desfacerea şerveţelelor cu grijă să nu se rupă şi aranjarea florii. Dar înainte de asta, trebuie să modelăm şi marginile şerveţelului din interior. Pur şi simplu am tăiat marginile cu foarfeca, în aşa fel încât să fie asemănătoare cu celelalte.

Poza 8

Am desfăcut bucată cu bucată, iar apoi am desfăcut şi straturile fiecărui şerveţel. Astfel am obţinut o floare bogată şi mare.

Poza 9

Florile se pot obţine în multe alte forme, trebuie doar să te joci un pic. De exemplu, dacă vrei să obţii flori mai mici, poţi tăia şerveţele. De asemenea, dacă decupezi marginile şerveţelelor în semicerc, în interior (pasul 5) floarea va avea alt aspect.

Poza 10

Pentru a le pune pe perete am folosit banda dublu adezivă, o soluţie simpatică pentru obiecte uşoare şi pentru a nu mai da găuri în perete. Florile pot fi şi legate între ele printr-un şnur şi astfel obţii o ghirlandă.

 

Vă invităm pe Breslo.ro să descoperiți mai multe tutoriale simple.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete si Moda