Cum ar reacționa Ioana Ginghină dacă ar fi nevoită să joace într-un film alături de fostul ei soț, Alexandru Papadopol, și ar trebui să-l sărute

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat oficial zilele trecute. În timp ce actorul a încercat să nu se fișeze prea mult și să nu fie nevoit să dea declarații, Ioana nu a ratat niciun eveniment monden și a răspuns deschis tuturor întrebărilor jurnaliștilor. 

Într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, Ioana a făcut o serie de declarații surprinzătoare. Actrița a declarat că, în ultima vreme, au existat niște situații care “într-un fel, l-au obligat să plece”. Totuși, actrița este gata să pună rămășag că nu a fost vorba despre o altă femeie și, chiar și dacă s-ar fi întâmplat ca Alexandru s-o înșele, ea ar fi fost dispusă să-l ierte: “Sigur nu era vorba despre altcineva atunci și nici acum nu cred. Atâta timp cât Alexandru era familie existau posibilități să iert chiar și dacă m-ar fi înșelat”, a declarat Ioana Ginghină pentru sursa citată.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, parteneri pe platoul de filmare? Reacția actriței

Întrebată mai în glumă mai în serios cum ar reacționa dacă ar trebui să-și sărute fostul soț într-o scenă de film, Ioana a răspuns că acest lucru nu i-ar pune nicio problemă: “Ar fi mult mai simplu decât cu un om străin, e fostul meu soț. Eu cred că […], într-un final, o să fim buni prieteni, acum sunt niște momente”, a răspuns actrița.

Care a fost motivul divorțului dintre Ioana și Alexandru

Ioana Ginghină este sigură că nu a fost vorba despre o altă femeie. Crede, însă, că motivul pentru care a fost părăsită după 12 ani de căsnicie este faptul că Alexandru traversează criza vârstei de 40 de ani: “Cred că e vorba despre criza vârstei de 40 de ani. Nu știu sigur, dar pot să-mi dau cu părerea. De un an mă chinui, dar dacă nu mai e loc… În viață venim singuri și murim singuri. E greu să legi pe cineva de tine […] Eu am făcut tot ce am putut ca despărțirea să nu se întâmple, iar când am realizat că nu pot să mai lupt, am zis gata”, a declarat Ioana Ginghină în emisiunea Xtra Night Show 

Citește și

Ioana Ginghină, prima declarație după divorț: Nimeni nu mă vede pe mine plângând'

Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: Da, am nevoie de ajutor!' Cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia?

Ioana Ginghină: Căsătoria nu înseamnă întotdeauna iubire'

Sursa foto: facebook Ioana Ginghină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete