Ioana Ginghină, prima declarație după divorț: “Nimeni nu mă vede pe mine plângând”

Ioana Ginghină a făcut prima declarație după divorț. Divorțul dintre Ioana și Alexandru Papadopol s-a pronunțat pe 19 iunie la notar. Cei doi au stabilit detalii referitoare la custodia fetiței, la pensia alimentară, la partaj. 

Ce se va întâmpla cu Ruxandra, fiica actriței Ioana Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, după divorț

Într-un interviu pentru Click, Ioana a declarat că discuțiile au fost civilizate: “Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore să discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult“, a precizat actrița.

Cât despre partajul bunurilor comune, nu a avut loc nicio discuție pe această tema întrucât cei doi nu au toate actele pentru casa pe care au construit-o împreună: “Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar“, a mai declarat Ioana pentru sursa citată.

Actrița spune că  a renunțat la numele Papadopol, păstrându-și numele dinaintea căsătoriei. Cei doi au la dispoziție un termen de 30 de zile, timp în care se pot răzgândi. Abia peste o lună se va pronunța definitiv divorțul.

Ioana a fost sfătuită de fiica sa să divorțeze

În seara zilei în care a avut loc divorțul, Ioana a participat la un eveniment monden. Acolo a declarat pentru Spynews că are mai multe motive să fie fericită decât să fie tristă

Deşi este o perioadă grea, vedeta susţine că are mult mai multe motive să fie fericită decât tristă, aşa că se va focusa pe afacere, pe carieră şi pe creşterea Ruxandrei: “Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng”, a mai spus Ioana Ginghină.

În plus, actrița a precizat că însăși fiica sa a sfătuit-o să divorțeze: “Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!”.

Citeste si

Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: Da, am nevoie de ajutor!' Cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia?

Ioana Ginghină: Căsătoria nu înseamnă întotdeauna iubire'

Ce cură de slăbire ține Ioana Ginghină în fiecare vară? Consumă un singur aliment și reușește să slăbească 5 kilograme într-o săptămână

Surse foto: facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete