Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: “Da, am nevoie de ajutor!” Cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia?

Informațiile referitoare la despărțirea Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol au uimit pe toată lumea, având în vedere că cei doi erau văzuți tot timpul ca fiind o familie fericită și foarte bine sudată. În realitate, lucrurile între ei nu mai funcționau, iar acum, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care a realizat că are nevoie de ajutor. Uite cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia.

Deși zvonurile despre divorțul celebrului cuplu au apărut recent, se pare că problemele lor sunt mult mai vechi, iar ruptura s-a produs încă de anul trecut. Într-o postare pe blogul personal, Ioana Ginghină a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit că a simțit nevoia să apeleze la un psiholog pentru a depăși momentele delicate din viața ei.

Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: “Da, am nevoie de ajutor”

Anul trecut, mai exact în luna septembrie, Ioana Ginghină a luat decizia de a merge la psiholog. Acest lucru s-a întâmplat după ce vedeta s-a confruntat cu nenumărate episoade de insomnie, dar și cu imposibilitatea de a face față unor evenimente mai puțin plăcute. Vedeta a mărturisit că a fost pusă de multe ori în situația de a juca teatru în fața celor din jur, de a-și ascunde adevăratele trăiri.

“Mi-a luat mult până să accept acest lucru, că da, am nevoie de ajutor, că încercările la care mă pune viața, sunt deja prea grele pentru mine și am decis să strig. De când? Chiar de ziua mea, anul trecut, în septembrie, mi-am făcut cadou o vizită la psiholog… De ce mai exact? Somnul era din ce în ce mai prost și începusem să iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul și altul, dar care nu își făceau efectul. Adormeam relativ repede, însă mă trezeam după 2-3 ore și se trezea și a mea minte, plină cu gânduri și scenarii care mai de care, apoi urma nodul în stomac care nu mă mai lasa de mult să mănânc și gata cu somnul. Și asta se întâmpla noapte de noapte. Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să “salvezi” anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine. Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații. Și da, ea, Ruxi, această fetița de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc. O face inconștient, căci nu știe exact ce e în sufletul meu, dar exact această naivitate a ei și multitudinea ei de dorințe îmi dă atâta speranța. Voi încheia aici, căci încă nu am curaj să vorbesc mai mult, dar m-am gândit să-ți spun și ție că este ok să ceri ajutor specializat, dacă e cazul. Nu întotdeauna suntem atât de puternici că să ne rezolvăm singuri problemele.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ioana Ginghină.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Raicu, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei: A trebuit să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu demnă de dragostea lui.'

Cum a orbit Andrea Bocelli

EXCLUSIVITATE AVANTAJE: Cătălin Măruță ne-a oferit cel mai sincer interviu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete