Ioana Ginghină: “Căsătoria nu înseamnă întodeauna iubire”

ce inseamna casatoria pentru Ioana Ginghina

ce inseamna casatoria pentru Ioana Ginghina

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol și-au spus adio după 12 ani de căsătorie. Ioana Ginghină: “Căsătoria nu înseamnă întodeauna iubire”.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au format unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Vestea că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate a șocat lumea vedetelor.
Momentan, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol n-au făcut nicio afirmație despre acest subiect, dar actrița a publicat pe blogul său un text care ridică multe semne de întrebare:

“Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte […] Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci, pe ce drum să o apuci acum.
Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.
Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Potrivit libertatea.ro, vecinii celor doi susțin că actorul nu a mai fost văzut în casa în care locuia cu Ioana de aproximativ patru luni.

Ioana Ginghină: “Căsătoria nu înseamnă întodeauna iubire”

Ce înseamnă căsătoria pentru Ioana Ginghină?

“Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest parteneriat' nu presupune întodeauna iubire.
Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate.
Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.
Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată Te iubesc'.
Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut.
Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai obseri de mult că îți face cafeaua zi de zi, de 12 ani…Acum este …NORMAL.
Se mai întâmplă să ai timp, să-ți dai cu părerea despre un fapt, o știre de la televizor, apoi nici nu știi de unde începe o conversație în contradictoriu și de aici te trezești în mijlocul unui război.
Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ.
Și totuși sunt momente când este totul diferit.
Când simți că îți e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei și simți că nu mai poți. Apoi iei aer în piept și te uiți în jos și când să-ți dai drumul simți o mâna care te ține…. te întâlnești cu ochii lui și știi, fără prea multe cuvinte că o să fie bine.
Te ia în brațe și toate au trecut și realizezi atunci că această relatie este magică.
Nu de puține ori, abia aștepți să ajungi acasă că să-i povestești tot și știi că și de data acesata magia va funcționa și totul va fi bine.
Îi iubesc și îmi iubesc căsnicia, așa cum e ea, câteodată nerezonabila.
Căsnicia pentru mine este mulțumirea profundă și confortul în momentele de liniște, când ne așezăm pe canapea, ne uităm unul la altul și simt că o să fie bine.
Acesta este momentul când căsătoria este FERICIRE !
Unii spun că trebuie să ai curaj să pleci dintr-o căsnicie, eu aș spune că trebuie să ai curaj să rămâi în această aventură, în acest mixt de sentimente”, a scris actrița pe blogul său la începutul acestui an.

 

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete