Cum a slăbit Răzvan Popescu 50 de kilograme? Acesta este secretul lui: “Există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite”

Într-un an a reușit să își schimbe obiceiurile alimentare și să își transforme silueta. Cum a slăbit Răzvan Popescu 50 de kilograme? Cunoscutul om de radio a scăpat de kilogramele în exces cu ajutorul unei diete care, în cazul lui, a dat cele mai bune rezultate.

Răzvan Popescu a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Secretul său constă într-o dietă pe care a respectat-o până în cel mai mic detaliu, alimentația sănătoasă stând la baza transformării sale spectaculoase.

Cum a slăbit Răzvan Popescu 50 de kilograme?

Răzvan Popescu, cunoscut pentru emisiunea pe care o prezintă la radio alături de Flick, a decis în urmă cu un an că este nevoie să își schimbe stilul de viață. Modificările pe care le-a făcut, în special la capitolul alimentație, l-au ajutat să slăbească, iar acum, omul de radio a povestit ce metodă a abordat pentru a topi kilogramele în plus în cel mai scurt timp.

“Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul,  doar că este prea târziu. Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus. Nu e niciun secret, trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie. Indiferent de dietă, există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite: orice conţine făină albă, orice conţine zahăr şi prăjelile. Dacă reuşeşti să te împrieteneşti şi cu sportul, succesul e garantat.”, a spus Răzvan Popescu, într-un interviu pentru click.ro.

Dieta cu care Răzvan Popescu a slăbit 50 de kilograme are la bază asocierea proteinelor cu o cantitate necesară de legume verzi și apă. Acest regim își propune transformarea grăsimii în energie, lucru care se întâmplă pe parcursul a 4 etape pe care persoana care își propune să slăbească trebuie să le parcurgă.  Pe lângă dietă, Răzvan Popescu s-a apucat serios și de sport și și-a stabilit un program de odihnă, încercând să doarmă cel puțin 6 ore pe noapte.

Răzvan Popescu mărturisește că transformarea sa i se datorează și soției sale care a avut grijă ca din locuință să dispară tentațiile culinare, dar și ca el să respecte cu strictețe rețetele impuse de dietă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Răzvan Popescu.

Foto: facebook

Citește și:

Cum ar reacționa Ioana Ginghină dacă ar fi nevoită să joace într-un film alături de fostul ei soț, Alexandru Papadopol, și ar trebui să-l sărute

Adevărata cauză a morții lui Dan Spătaru

Apariție de senzație a Prințesei Charlene de Monaco la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Prințesa sexy nu s-a dezis nici de această dată

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete