Apariție de senzație a Prințesei Charlene de Monaco la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Prințesa sexy nu s-a dezis nici de această dată

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 41 de ani, este o emblemă a eleganței, ținutele sale fiind apreciate de criticii de modă. Dacă până acum trăsătura dominantă a stilului său vestimentar era culoarea neagră, la un eveniment recent ea s-a afișat purtând o rochie albă, cu decolteu generos și șliț în față.

Charlene de Monaco, prințesa sexy

Charlene este nu doar un exemplu de stil și eleganță, ci și de curaj pentru că adoptă frecvent ținute sexy și îndrăznețe.

La Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, prințesa a atras toate privirile datorită unei rochii superbe, semnate Louis Vuitton. Ținuta i-a pus în valoare silueta bine proporționată și conturată, datorată mai cu seamă activității desfășurate pe vremea când practica înotul de performanță, și picioarele lungi. Înainte ca Charlene Wittstock să devină Prințesa Charlene de Monaco, ea a fost înotătoare olimpică în Africa de Sud.

Rochia a fost accesorizată cu o pereche de pantofi Dior de culoare neagră și cu cercei Graff, un brad nou-intrat pe piața monegască. În plus, dacă până acum Charlene de Monaco optase pentru tunsoarea scurtă, dreaptă, de data asta a ales o coafură mai sofisticată: onduleurile.

Charlene de Monaco, prințesa nefericită

În 2011, Charlene devenea Prințesă de Monaco prin căsătoria cu Prințul Albert. La nici un an de la căsătorie, aceasta pică într-o depresie adâncă din cauza faptului că nu putea avea copii.

Tot în 2011, cu doar câteva zile înainte de nuntă, în presă s-a scris despre fuga prințesei. Aceasta ar fi aflat despre existența copilului din flori al lui Albert de Monaco și nu ar fi mai vrut să se mărite. Dar Albert de Monaco a reușit s-o convingă să se întoarcă. Cu toate astea, în ziua nunţii, Charlene a afișat imaginea unei mirese triste.

După nuntă, cei doi au plecat în voiaje separate, căsnicia lor părând, la acel moment, sortită eșecului.

Citește și

Prințesa Diana a spus adevărul despre fotografiile făcute în fața spitalului, la doar câteva ore după ce a născut: A fost un chin să…'

Regina Letizia a Spaniei. Drama teribilă care i-a marcat viața

Ce cadou ciudat a primit regina Elisabeta a II-a în ziua nunții cu prințul Philip?

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete