Cum a fost atmosfera la cea mai recentă ediție a Poveștilor urbane, Inovații în stomatologia digitală, eveniment organizat de revista Avantaje


Veranda Mall a găzduit cea de-a treia ediție #povestiurbane, eveniment organizat lunar de revista Avantaje. La această ediție, cititoarele Avantaje au avut prilejul să interacționeze cu echipa clinicii stomatologice Clinica32. Dr. Răzvan Boberis, medic dentist specialist și managerul  Clinicii 32 din București, a oferit celor prezenți cele mai noi informații despre stomatologia viitorului, și anume despre stomatologia digitală, și a răspuns la întrebări venite din public.

Realizatorul tv Alexandru Constantin, pacient al Clinicii32, ne-a povestit propria experiență cu echipa clinicii, mai cu seamă cu dr. Răzvan Boberis, care i-a realizat un implant inovator, fără tăieturi. Vedeta tv a mărturisit că întreaga procedură a durat 5 minute, iar stările de disconfort de după implant au fost minime.

Domnul doctor Răzvan Boberis a oferit toate detaliile despre acest tip de implant. Am aflat, astfel, că tehnica de a insera un implant dentar se poate aplica doar în situațiile în care pacientul are extracții vechi și este totul vindecat, are suficient os sau în situatiile în care se face o extracție a unui dinte cu o singură rădăcină, respectiv premolari sau dinți frontali. Neexistând tăieturi, vindecarea este foarte ușoară.

Pentru a se califica pentru această tehnică modernă, pacientul trebuie:

  • să aibă o extracție mai veche, iar gingia să fie pe deplin vindecată.
  • să existe os și gingie suficiente.

Dacă nu există suficient os, pacientul nu poate beneficia de această tehnică. Desigur, implantul poate fi inserat prin alte tehnici moderne la fel de sigure și performante.

Vezi pozele

Mai multe poze de la eveniment, în galeria foto de pe pagina noastră de Facebook.

Întrebările din public adresate dlui dr. Răzvan Boberis s-au referit, printre altele, la albirea dentară și la sigilarea dinților la copii. Medicul a explicat motivele pentru care recomandă ca albirea dentară să se facă în cabinetul de stomatologie, și nu cu ajutorul dispozitivelor cumpărate de la farmacie. De asemenea, dl. dr. Răzvan Boberis a explicat condițiile în care este necesară sigilarea dinților la copii.

#povestiurbane este un eveniment de socializare între cititorii revistei, dar nu lipsesc nici invitații, specialiști în sănătate și vedete tv, care împărtășesc cu cei prezenți atât informații utile din sfera sănătății, cât și propriile experiențe.

Urmărește materialul video de mai sus și vezi cum a fost la cea de-a treia ediție a Poveștilor urbane.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Alte video-uri