Culoarea părului meu e parte a imaginii personale

Mona Croitoru are 29 de ani și este câștigătoarea campaniei „Devino Celebră cu Palette, care a invitat femeile obișnuite să vorbească despre frumusețea părului lor.

mona croitoru

Industria de frumusețe m-a atras încă din copilărie

Pasiunea mea pentru frumusețe începe destul de devreme. De mică mi-au plăcut revistele glossy, editorialele foto și produsele cosmetice. Obișnuiam să mă uit la modelele din reclame cum pozează, devoram ședințele foto în locații deosebite și undeva în adâncul sufletului meu îmi doream să fiu și eu acolo, în paginile revistelor sau chiar pe copertă.

Dar dacă m-ai fi întrebat când eram mică ce o să devin când o să fiu mare, sigur nu m-aș fi gândit că voi fi blogger de beauty. De fapt nici nu cred că exista așa un job pe vremea aceea. Nu am vrut să fiu doctoriță, profesoară sau astronaut. Mi se părea normal să merg pe drumul mamei, alegând meseria de economist. Ceea ce am și făcut până la un punct.

Pe atunci eram fascinată fiindcă mă mai lua mama cu ea la serviciu. Îmi plăceau enorm tipizatele, formularele pe care le puteam completa cu personaje inventate de mine, calculatoarele cu rola de hârtie. Apoi am crescut și am urmat parcursul profesional care mi se parea logic atunci: liceul economic, ASE, Master în administrarea afacerilor, ACCA. Dar nu mi-a plăcut chiar atât de tare.

Așa că, la 24 de ani, când mă aflam într-un punct decisiv – „ce vreau eu să fac cu viața mea? – mi-a venit ideea blogului. Dar nu ca un job sau ca o sursă de venit, ci pur și simplu ca o pasiune. Abia după ceva vreme am aflat că se poate câștiga din asta și poți fi blogger full time. Termen corect, pentru că blogul îți ocupă mult timp dacă alegi să faci asta cu seriozitate.

Astăzi sunt foarte încântată de ceea ce înseamnă „From Mona with Gloss, de proiectele pe care le implică și de comunitatea pe care am creat-o în jurul meu, de la zero. Cred că visurile mele din copilărie s-au concretizat într-un fel în care nici nu aș fi sperat! Deci s-a adeverit motto ul meu preferat: Ai grijă ce îți dorești, că se poate îndeplini!

Cum am devenit imaginea Palette pentru două luni

Acum câteva luni am descoperit campania „Devino celebră cu Palette, care mi-a atras imediat atenția pentru că oferea posibilitatea de a fi ambasadoarea și imaginea Palette Intensive Color Creme timp de două luni. Eu deja mă vopseam cu produsele Palette, așa că a fost foarte simplu să
urmăresc mecanismul.

Odată intrată în competiție, am avut parte de susținerea cititoarelor, care m-au votat și m-au ajutat să ajung mai aproape de visul meu. Apoi surprizele au venit una câte una. Mai întâi am fost anunțată că, în urma procesului de votare și a celui de jurizare, am fost aleasă câștigătoarea campaniei, iar ulterior, am aflat că acest lucru mă va aduce chiar pe coperta revistei Avantaje.

Povestea părului meu

Părul meu a trecut prin multe schimbări și culori, dar aproape mereu l-am păstrat lung. Am început prin a încerca diverse nuanțe de blond, cu scurte
treceri prin roșcat, apoi l-am păstrat timp de 10 ani blond, iar de trei ani îl vopsesc roșcat sau magenta.

Culoarea părului e un aspect care te definește ca persoană. Mereu am preferat culorile îndrăznețe, tari, chiar dacă sunt un Rac care, conform zodiei, nu e curajos. Eu, una, sunt! De asemenea, mi-a plăcut să mă exprim prin culoarea părului, chiar dacă uneori m-a ajutat, iar în alte ori mi-a creat dificultăți, mai ales în liceu, când experimentam șuvițele roz…

După zece ani de păr blond, am revenit la culoarea care mă definește cel mai bine

Oricum, după atâția ani de atunci, un fapt e sigur: culoarea părului m-a scos mereu în evidență. Iar după 10 ani de diverse experimente cu nuanțe de blond, am renunțat în favoarea roșcatului și parcă totul a luat o amploare și mai mare. Și tot eu sunt cea care a făcut populară magenta ca nuanță de păr în rândul blogosferei de beauty.

Cele mai frecvente întrebări pe blogul meu se referă la păr și la vopseaua pe care o folosesc. Pentru a obține această nuanță de roșcat folosesc Palette Intensive Color Cream nuanța RI5 Roșu Aprins. Cu așa o nuanță de păr, nu de puține ori mi s-a întâmplat să fiu recunoscută la evenimente sau chiar pe stradă datorită culorii intense a părului meu!

Material realizat de Daniela Palade Teodorescu

Foto: Dan Borzan

Stilist: Florentina Mușat

Machiaj: Carmen Dincă

Coafură: Marian Mistodie

Vestimentație: rochie Karen Millen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse