CrosInverS 2014 – Am strâns 6.000 de euro pentru Roberta, Mihai și Horia!

Dimineața de 7 septembrie a fost ”invers”. Aproximativ 600 de persoane au participat la CrosInvers, cursă inițiată de BGS, și au venit să alerge cu spatele 1 kilometru, pentru a strânge bani pentru Roberta, Mihai sau Horia.

_MG_7888

Participanții au venit să se scrie dis-de-dimineață și fiecare și-a ales tricoul cu poza copilului pentru care a vrut să alerge. Înainte de start, antrenoarea World Class invitată să participe la evenimentul caritabil a făcut o scurtă încălzire cu participanții, pentru a-i pregăti de cros.

_MG_8166

După terminarea traseului, participanții s-au bucurat de surprizele dulci oferite de Gift Solution, 7 days, Belvita, Carrefour și de cadouri oferite de Himalaya și Rexona.

Cei care au participat la CROsinverS au avut posibilitatea să contribuie la realizarea a 3 tablouri ce vor fi licitate, iar banii vor fi donați Robertei, lui Mihai și Horia.

Mulțumim sponsorilor care ne-au fost alături în acest an: 7 days, Gift Solution, BCR și Himalaya, partenerilor media, participanților, voluntarilor și nu în ultimul rând Fundației Mereu Aproape.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse