CrosInverS 2014 – Am strâns 6.000 de euro pentru Roberta, Mihai și Horia!

Dimineața de 7 septembrie a fost 'invers'. Aproximativ 600 de persoane au participat la CrosInvers, cursă inițiată de BGS, și au venit să alerge cu spatele 1 kilometru, pentru a strânge bani pentru Roberta, Mihai sau Horia.

_MG_7888

Participanții au venit să se scrie dis-de-dimineață și fiecare și-a ales tricoul cu poza copilului pentru care a vrut să alerge. Înainte de start, antrenoarea World Class invitată să participe la evenimentul caritabil a făcut o scurtă încălzire cu participanții, pentru a-i pregăti de cros.

_MG_8166

După terminarea traseului, participanții s-au bucurat de surprizele dulci oferite de Gift Solution, 7 days, Belvita, Carrefour și de cadouri oferite de Himalaya și Rexona.

Cei care au participat la CROsinverS au avut posibilitatea să contribuie la realizarea a 3 tablouri ce vor fi licitate, iar banii vor fi donați Robertei, lui Mihai și Horia.

Mulțumim sponsorilor care ne-au fost alături în acest an: 7 days, Gift Solution, BCR și Himalaya, partenerilor media, participanților, voluntarilor și nu în ultimul rând Fundației Mereu Aproape.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse