A crezut până în ultima clipă că destinul va fi de partea ei. Povestea tragică a unei femei diagnosticate cu cancer în timpul sarcinii

A crezut până în ultima clipă că destinul va fi de partea ei, a luptat cu toate forțele, dar boala a fost mai puternică decât ea. Povestea tragică a unei femei diagnosticate cu cancer în timpul sarcinii a impresionat o lume întreagă. 

Brianna Rawlings, o tânără de doar 19 ani din Sydney, Australia, a luptat până în ultima clipă împotriva destinului. Tânără a fost diagnosticată cu leucemie în săptămâna 17 de sarcină, dar dorința de a aduce pe lume un copil perfect sănătos a determinat-o să renunțe la tratamentele împotriva cancerului, astfel că a luat decizia de a continua sarcina.

Deși și-a dorit ca bebelușul ei să se nască sănătos, micuțul a venit pe lume la doar 26 de săptămâni, iar Brianna Rawlings l-a avut aproape doar 12 zile.

“Nimic nu mă face mai fericită decât să mă uit la fiul meu și să îl văd crescând mare și puternic!”, a scris Brianna Rawlings pe facebook după ce a născut, potrivit people.com.

Bebelușul nu a supraviețuit, iar moartea acestuia a fost o lovitură dură pentru tânăra mamă.

Povestea tragică a unei femei diagnosticate cu cancer în timpul sarcinii

După ce și-a pierdut bebelușul, femeia a decis să înceapă lupta împotriva cancerului. A trecut prin mai multe ședințe de chimioterapie și radioterapie, a suferit un transplant de celule, dar eforturile medicilor nu au dat rezultate, iar tânăra a murit în luna decembrie a anului trecut.

“Frumoasa noastră Brianna a ajuns la sfârșitul călătoriei pe pământ și s-a întâlnit, în cele din urmă, cu bebelușul ei, Kyden. Suntem absolut devastați, dar în același timp liniștiți, știind că nu mai simte durerea și că nu mai este nesigură în legătură cu ce va urma.”, au transmis apropiații tinerei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brianna Rawlings.

Foto: facebook

Citește și:

Viața prin ochii unei femei bolnave de cancer – 45 de lecții de viață de la Regina Brett

A vrut să îi doneze un rinichi soțul ei și a descoperit că este în pericol să își piardă viața. Cu ce afecțiune gravă a fost diagnosticată această femeie?

Dragostea învinge tot: un cuplu în care bărbatul are dizabilități severe își filmează provocările cu care se confruntă zilnic

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din #NUcancerului