Dragostea învinge tot: un cuplu în care bărbatul are dizabilități severe își filmează provocările cu care se confruntă zilnic

dragostea învinge tot

Shane are 26 de ani și suferă de atrofie musculară spinală. Partenera lui, Hannah, are 23 de ani și-l iubește necondiționat, în ciuda faptului că Shane nu poate merge și cântărește foarte puține kilograme pentru cineva de vârsta lui. Pe stradă, oamenii îi privesc cu milă și îi compătimesc, dar cei doi și-au pus în minte să demonstreze tuturor că dragostea învinge tot.

https://www.instagram.com/p/BsWowpuF–E/

Cu trei ani în urmă, Hannah căuta un videoclip pe YouTube. Atunci i-a picat privirea pe un documentar despre viața lui Shane. Tânăra a fost fermecată de Shane și a simțit nevoia să-l cunoască mai bine. I-a trimis un mesaj, iar de aici încolo lucrurile au decurs cât se poate de firesc. S-au întâlnit, s-au plăcut, s-au îndrăgostit și au rămas împreună.

Oamenii refuză să creadă că cei doi ar putea fi iubiți

Iubirea lor este pusă constant la îndoială de oamenii pe care îi întâlnesc: “Oamenii se gândesc tot timpul că sunt sora lui, sau mama lui, sau infirmiera lui. Ne-am săturat de genul ăsta de reacții“, spune Hannah pentru www.insideedition.com.

Pentru a dărâma stereotipurile și a arăta că o persoană cu handicap este capabilă să trăiască o poveste de iubire alături de o persoană normală, cei doi au decis să-și împărtășească experiențele lor zilnice cu cei care vor să-i cunoască mai bine. Pe canalul lor de YouTube – Squirmy and grubs – cei doi urcă filmulețe care prezintă activitățile lor cotidiene și răspund la întrebările curioșilor, chiar și la cele mai indiscrete, privitoare la intimități. Cei peste 120.000 de abonați ai canalului lor de YouTube au văzut, astfel, cum se îmbracă pe canapea, cum fac treburi casnice și cum călătoresc în Pennsylvania.

Într-un vlog recent, Shane și Hannah au mărturisit că vor să aibă copii.

Chiar și cei mai neîncrezători dintre urmăritorii cuplului mărturisesc că, până să îi cunoască prin intermediul filmulețelor de pe YouTube, refuzau să creadă în iubirea lor.

Dragostea învinge tot, chiar și prejudecățile

Lui Shane îi place să se autoironizeze și să facă glume pe seama fizicului său. Inspirat de viața de zi cu zi, tânărul a scris până acum trei cărți. Cea de-a treia, care va apărea pe piață în această primăvară, se numește “Străinii cred că prietena mea este infirmiera mea“. Coperta cărții o înfățișează pe Hannah cu o bonetă de infirmieră pe cap ținându-l pe Shane în brațe.

Scopul nostru este să normalizăm dizabilitățile și relațiile precum a noastră. Când Hannah si cu mine ieșim în public, străinii presupun că suntem frați sau că ea este infirmiera mea plătită ori, chiar mai rău, mama mea. Din cauza handicapului meu și a scaunului cu rotile, oamenilor le e greu să creadă că am putea fi iubiți. Există o varietate de idei preconcepute dăunătoare referitoare la handicap, dar una dintre cele mai răspândite idei este că persoanele cu dizabilități sunt incapabile de/nu merită să aibă relații romantice', a declarat Shane pentru The Sun

Citeste si

Cât de inventiv! Un bărbat i-a ascuns iubitei inelul de logodnă în pământ apoi i-a cumparat un detector de metale

Gestul acestei mame îți rupe inima. A decis să aducă pe lume un bebeluș cu grave malformații cerebrale pentru a salva alți bebeluși

A cerut în căsătorie pe cine nu trebuia! Povestea incredibilă a unui bărbat infidel

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate