“Creața mia, țuculina mia, bubulina mia” sau “Veniți la una mică la Georgică” pe pereții celebrei străzi Sforii din Brașov

“Creața mia, țuculina mia, bubulina mia” sau “Veniți la una mică la Georgică” pe pereții celebrei străzi Sforii din Brașov

Celebra stradă a sforii a devenit un perete nesfârșit al obscenităților. Deși a fost renovată în repetate rânduri anii trecuți, Strada Sforii îi îmbie pe trecători să scoată markerul și să scrie măscări și declarații de dragoste veșnică sau numerele de telefon ale foștilor iubiți pe pereții apropiați ai celei mai celebre străzi din România turistică.

Strada Sforii din Brașov este atestată în documente încă din secolul al XVII-lea ca un simplu coridor, având o lungime de 80 de metri. Lățimea Străzii Sforii variază între 1,11 și 1,35 m, ceea ce îi conferă titlul de cea mai îngustă stradă a orașului Brașov.

Fiind recunoscută drept a treia cea mai îngustă stradă a Europei, Strada Sforii a ajuns în ultimii ani o atracţie turistică recunoscută pe plan mondial, aflată în toate ghidurile turistice.

În urmă cu doi se dorea ca Strada Sforii să devină un muzeu un aer liber și amenajată astfel pentru a găzdui expoziții, mini-concerte, concursuri pentru lucrări de artă, evenimente pentru tineri și copii plus alte activități culturale.

Îndrăgostiții din Brașov se pare și-au făcut un obicei din a-și lăsa mesaje pe pereții acestei străzi. Mesajele sunt edificatoare: “I am walking away and this time I won’t look back” sau ” Mă apasă doar regrete…”

Se pare că amenzile par să nu fie o soluție, Poliția Locală Brașov reușind să prindă în flagrant trei „artiști', fiind amendați cu 300 de lei.

Foto: Wikipedia

Citeste și:

A fost descoperit un horoscop din 1979: descrierile fiecărei zodii astăzi par insulte și atac la persoană

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri