A fost descoperit un horoscop din 1979: descrierile fiecărei zodii astăzi par insulte și atac la persoană

BERBEC

Ești genul de persoană curajoasă care-și închipuie că majoritatea oamenilor sunt niște cretini. Noroc că te temperează rapid dușmanii apăruți din senin. Disprețuiești sfaturile. Ești un nenorocit.

TAUR

Ești un om practic și persistent. Ai hotărât că trebuie să lucrezi până îți dai duhul. Majoritatea oamenilor consideră că ești un încăpățânat care face doar ce-i taie capul. Ești, de fapt, un comunist.

GEMENI

Ești un gânditor rapid și inteligent. Oamenii te plac pentru că au impresia că gemenii sunt bisexuali. Ești înclinat să aștepți prea mult și să primești prea puțin. De cele mai multe ori ești un ticălos ieftin.

RAC

Sunteți simpatic și înțelegeți problemele oamenilor, ceea ce vă face un fraier. Întotdeauna puneți lucrurile la punct asta înseamnă că aveți tulburări obsesiv compulsive. Majoritatea deținuților din închisori sunt în zodia Racului.

LEU

Te consideri un lider născut. Dar lumea crede despre tine că ești un idiot. Majoritatea leilor sunt bătăuși. Ești un dobitoc pentru că nu poți tolera critici cinstite. Aroganța ta este dezgustătoare. Leii sunt hoți și nenorociți și își petrec cea mai mare parte a timpului sărutând oglinzile.

FECIOARĂ

Tu ești tipul logic care diseminează ură în jur. Această bătaie de cap îi îmbolnăvește de prietenii tăi. Nu ești șomer, ai mereu ceva de făcut și ți s-a întâmplat să adormi în timp ce faci sex. Fecioarele sunt șoferi de autobuz buni și excelenșți proxeneți.

BALANȚĂ

Ești tipul artistic și rupt de realitate. Dacă ești bărbat, ești aerian. Majoritatea femeilor balanțe ajung bibliotecare sau curve. Balanțele se îmbolnăvesc ușor de boli venerice.

SCORPION

Ești cel mai rău din lot. Ești foarte agitat în afaceri și nu poți fi de încredere. Vei atinge culmea succesului tocmai din cauza lipsei tale totale de etică. Majoritatea scorpionilor sunt ucigași.

SĂGETĂTOR

Ești optimist și entuziast. Ai tendința nesăbuită să te bazezi pe noroc, deoarece nu ai talent. Majoritatea săgetătorilor sunt bețivi. Ești un pierde vară.

CAPRICORN

Ești conservator și te temi să-ți asumi riscuri. Practic ești un laș. Nu a existat niciodată un capricorn care să facă ceva important. Faci umbră pământului degeaba.

VĂRSĂTOR

Ai o minte inventivă și ești înclinat să fii progresiv. Dar minți foarte mult. Faci aceleași greșeli în mod repetat, deoarece ești cam prostănac. De fapt, toată lumea crede că ești prost.

PEȘTI

Ai o imaginație bogată și de multe ori crezi că ești urmărit de FBI , CIA sau SRI. Nu ai nicio influență asupra prietenilor și oamenii te resping pentru că ești paranoic. Îți lipsește încrederea în tine.

Foto: 123rf

Citeste și:

3 zodii care se îmbogățesc în 2020. Este anul lor de glorie! 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop