Alina Pușcaș și fiica ei Iris seamănă ca două picături de apă: „Minunea numită Genetică”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Alina Pușcaș este mama a trei copii superbi, un fiu și două fiice, Alexandru (4 ani), Melissa (2 ani) și, respectiv, Iris (8 luni).

Alina Pușcaș și fiica ei Iris seamănă ca două picături de apă: „Minunea numită Genetică”

Mezina, Iris, a împlinit 8 luni cu doar patru zile în urmă. Ieri, 7 martie, Alina a publicat un colaj pe contul personal de Instagram.

În partea stângă a colajului, actrița a atașat un videoclip cu Iris, în timp timp ce în partea dreaptă apare o fotografie cu prezentatoarea de televiziune din copilărie.

Alina și fiica ei seamănă ca două picături de apă! „Minunea numită: Genetică! În stânga este Iris, în fotografia vintage din dreapta … eu, Alina. Semănăm?????”, a scris Alina Pușcaș, în dreptul colajului.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Alina Pușcaș (33 de ani) și medicul stomatolog Mihai Stoenescu și-au oficializat relația în luna octombrie a anului 2019, după aproape cinci ani de când s-au cunoscut.

Înaintea pandemiei de coronavirus, cuplul avea în plan să se căsătorească religios în vara anului acesta, în Grecia, pe plajă, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor.

Cum își condimentează Alina Pușcaș și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii?

Perechea a descoperit rețeta fericirii în cuplu: escapadele romantice la hoteluri din Capitală. În cuplul lor nu s-a instalat până acum rutina, întrucât și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu.

Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a povestit Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă. Le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil.

Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

Strategia i se datorează nașei celor doi, care i-a sfătuit de la bun început să își condimenteze viața de cuplu, pentru a evita monotonia.

„A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: «Măi, surprinde-l din când în când. Fă-i câte o invitație undeva!».

A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a mai spus Alina.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Cum decurge viața Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion în izolare? „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete