Cum decurge viața Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion în izolare? „Nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic”

Într-un timp, am putea spune, relativ scurt, Lidia Buble (26 de ani) a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, asta atât datorită calităților vocale, cât și personalității sale pozitive și efervescente.

De mai mulți ani, solista formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion (49 de ani), co-moderator al show-ului matinal Neața cu Răzvan și Dani.

Cum decurge viața Lidiei Buble și a lui Răzvan Simion în izolare la domiciliu?

Din pricina pandemiei de coronavirus, Lidia și Răzvan recuperează în aceste momente tot timpul pe care și-ar fi dorit să-l petreacă împreună, dar nu au avut ocazia până acum.

„Oh, Doamne-ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă … Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem.

Spuneam că ne vedem mai mult seara, pentru că el e matinal și eu pasăre de noapte.

Eu călătoream mult prin țară. Acum, pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic.

Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble, la Pro TV, relatează Libertatea.

Artista a mai spus că, în ciuda faptului că petrec foarte mult timp împreună, ea și Răzvan nu se ceartă și nici nu se plictisesc pentru că își ocupa timpul cu diverse activități.

„Nu, culmea, nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam: Auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers.

Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale. Avem ce să facem, chiar nu ne plictisim.

Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă. Pozitivă de fiecare dată”, a mai spus Lidia Buble.

Cum se înțelege Lidia Buble cu copiii prezentatorului TV?

Răzvan Simion a mai fost anterior căsătorit și are doi copii, un fiu și o fiică, Tudor și Ianca. În urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat revistei VIVA!, Lidia Buble a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi.

Cântăreața a mărturisit și că a lăsat lucrurile să decurgă de la sine, din dorința de a nu forța relația în vreun fel. Având o fire jucăușă și copilăroasă, Lidia s-a apropiat fără dificultăți de cei mici. Anul trecut, cei patru au călătorit împreună într-o vacanță la Disneyland, unde s-au distrat de minune.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Suntem ca două surori (n.r. – ea și fiica prezentatorului TV, Ianca).

Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate.

E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat artista, pentru sursa anterior menționată.

Foto: Instagram

Citește și:

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Artista Katy Perry și actorul Orlando Bloom au dezvăluit sexul copilului pe care îl vor avea împreună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete