Antonia, despre izolarea departe de fiica ei: „Îmi lipsește Maya foarte mult”

Antoniei nu îi este ușor să se acomodeze vieții în izolare. Cu toate acestea, artista își ocupă timpul jucându-se cu fiii ei, gătind sau antrenându-se.

Fiica solistei, Maya (9 ani), se află în prezent în Italia și este în izolare deja de o perioadă mai îndelungată de timp decât artista.

„Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată.

Micuța este în izolare demult, de dinaintea noastră, și este bine”, a declarat Antonia recent pentru Click!.

Maya este fiica solistei din fostul ei mariaj cu Vincenzo Castellano. În prezent, Maya locuiește cu tatăl și cu bunicii ei paterni în Italia, țară puternic afectată de pandemia de coronavirus.

Antonia, despre izolarea departe de fiica ei: „Îmi lipsește Maya foarte mult”

Antonia a mărturisit că, în această perioadă, cel mai mult îi lipsește „viața de dinainte”.

„Chiar dacă de multe ori eram super ocupată și nu reușeam să mă odihnesc destul.

Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipsește să stau cu toată familia. Îmi lipsește Maya foarte mult, mi-aș dori să fim cu toții acum.”

În doar două zile, Antonia va împlini 31 de ani. În același interviu, despre cum își va sărbători aniversarea anul acesta, artista a spus:

„De data aceasta nu am cum să petrec. Voi fi acasă cu Alexandru și cu copiii. O petrecere restrânsă”.

Cum își ocupă solista timpul în această perioadă de izolare?

„Petrecem timp cu copiii. Ne odihnim, ne uităm la filme. Eu mai gătesc din când în când, mă mai și antrenez, țin legătura cu fanii pe Internet.”

Întrebată dacă fiii ei nu se plictisesc în casă, Antonia a adăugat: „A, nu, Dominic și Akim se joacă foarte mult ei doi, dar și noi cu ei. Citim, ne uităm la desene animate”.

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape șapte ani alături de artistul Alex Velea (35 de ani). Cuplul are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 1,607,912 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 95,813 au murit. În prezent, numărul pacienților diagnosticați pozitiv în Italia a ajuns la 143,626, iar decesele la 18,279.

Italia este al treilea cel mai afectat stat din lume după Statele Unite ale Americii care a înregistrat 468,895 de cazuri de COVID-19.

În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 5,202 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 647 s-au vindecat, iar 257 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete