Cori Grămescu şi-a deschis cabinet de dietă și nutriție

Cori Grămescu şi-a deschis cabinet de dietă și nutriție

Cori Gramescu_8(1)

Cunoscuta antrenoare de fitness, Cori Grămescu și-a deschis propriul cabinet de dietă și nutriție, pentru a veni în ajutorul celor care doresc să aibă un stil de viață sănătos, dar și a celor care au nevoie de un program de consiliere personalizat.

Totodată, Cori Grămescu şi-a lansat site-ul www.cori.ro pe care doritorii vor găsi informaţii de genul: principii alimentare, grupe de alimente, Vitamine, tips&tricks, retețe pentru mic dejun, prânz, gustări și cină, tipuri de antrenamente, dar și sfaturi pentru viitoarele mămici și pentru persoanele care nu au făcut niciodată sport.

Cine este Cori Grămescu?

De-a lungul timpului, Cori Grămescu a coordonat programul de antrenament al multor vedete din România, printre care: Simona Pătruleasa, Roxana Ionescu, Minodora, Raluca Lăzăruț, Mirela Boureanu Vaida, Dragoș Bucurenci, și a realizat diverse materiale despre sport alături de Lavinia Pârva, Laura Cosoi și Dana Rogoz. În 2013, Cori Grămescu a obținut Certificare ca nutriționist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la începutul carierei și până în prezent, Cori Grămescu a antrenat peste 10.000 de cliente, de toate vârstele, de la 8 la 86 de ani.

În 2010 a susținut un training cu Viveca Jensen în metoda Piloxing la Stockholm. În prezent Cori Grămescu fiind singurul instructor certificat din România să predea această metodă. În 2011 a susținut un training cu Shellie Blanks Cimarosti și Billy Blanks ( în SUA și Germania ) și a primit certificare TaeBo obținută prin examen în Nashville. În 2011 și 2012 a susținut traininguri TaeBo cu Rebecca Barthel (master trainer IFAA) în Darmstadt, Germania. În 2011 a urmat un Curs trainer PCM sub îndrumarea Dragoș Bucurenci.

În 2012 a urmat un training cu Barbara Morini și a obținut certificare în Cardiolates. În prezent, Cori Grămescu este singurul instructor certificat să predea Cardiolates în România. În 2012 a susținut un training SpideRAP, cu Rudy Alexander, la București și a obținut certificare SpideRAP. În 2012 a susținut prima sesiune de certificare în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu (trademark OSIM), level 1 la București, la care au participat instructori din Cluj și București și în 2013 – Curs de certificare level 1 și 2 în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu la București, cu instructori din Cluj, Lugoj, Caraș Severin, Drobeta Turnu Severin, Slatina și București.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri