Cod portocaliu de vreme rea. Acestea sunt zonele afectate

Cod portocaliu de vreme rea

Vremea pare să treacă de la o extremă la alta, iar dacă până acum temperaturile neobișnuit de mari ne cauzau probleme, vremea se schimbă în mai multe zone din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață mai multe atenționări de vreme rea, valabile în mai multe județe din țară.

Cod portocaliu de vreme rea

Atenționarea cod portocaliu este valabilă astăzi, începând cu ora 10 și până la ora 11. Zonele vizate sunt Județul Buzău: Mărăcineni, Săpoca, Vernești și  Județul Prahova: Bărcănești, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Râfov, Șirna, Tinosu, Valea Călugărească. În aceste zone se vor semnala averse puternice, descărcări electrice, vijelii, grindină. Mai mult, precipitațiile pot fi foarte abundente, putând să se acumuleze cantități de apă de până la 35-40 l/mp.

Cod galben de vreme rea

Atenționarea cod galben a intrat în vigoare la ora 10 și este valabilă până la ora 11. Județele afectate sunt: Județul Dâmbovița: Răcari, Brezoaele, Ciocănești, Conțești, Crevedia, Lungulețu, Poiana, Potlogi, Slobozia Moară, Tărtășești și Județul Giurgiu: Bolintin-Vale, Bolintin-Deal, Cosoba, Crevedia Mare, Florești-Stoenești, Găiseni, Joița, Săbăreni, Ulmi, Vânătorii Mici. Meteorologii anunță averse, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și intensificări ale vântului.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Anunț important pentru toți cei care călătoresc cu trenul. Uite ce urmează să se întâmple cu trenurile care circulă în țară

Vești proaste pentru români! Prețul energiei electrice va crește cu până la 8% de la 1 iulie

Motivul pentru care mai mulți șoferi de autobuz s-au îmbrăcat în fustă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri