Cinema gratuit în Parcul Tineretului!

Caravana Metropolis va poposi în Parcul Tineretului, din Bucureşti, timp de 4 săptămâni.

Cinefilii vor putea urmări atât producţii internaţionale, cât şi româneşti, premiate la festivaluri internaţionale de film, pe cel mai mare ecran gonflabil din România.

Iată, mai jos, programul primei săptămâni, 23-28 iulie:

1.In Casa (Dans la maison) – marţi, 23 iulie, ora 21:30, premiat la Toronto şi San Sebastian. Filmul prezintă povestea adevărată a unui băiat de 16 ani, care începe să scrie eseuri pentru ora de lectură.

2.Poziţia copiluluimiercuri, 24 iulie, ora 21:30, cel mai de succes film românesc de anul acesta, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2013.

3.Născut a doua oară (Twice Born) – joi, 25 iulie, ora 21:30 – în regia lui Sergio Castellito, prezentat în avanpremieră în România. Filmul este o poveste de dragoste ce îi are ca protagonişti pe Penelope Cruz şi pe Emile Hirsch.

4.Superstar vineri, 26 iulie, ora 21:30, prezentat în avanpremieră în România. Este povestea unui bărbat obişnuit care descoperă peste noapte că a devenit faimos.

5.O afacere regalăsâmbătă, 27 iulie, ora 21:30, premiat cu Oscarul şi Globul de Aur, premiat cu Oscarul European şi cu Premiul Cesar. Filmul este povestea unui om obişnuit care câştigă inima reginei şi porneşte o revoluţie.

6.Aventuri sub clar de lunăduminică, 28 iulie,ora 21:30, cu Bruce Willis şi Bill Murray

Intrarea la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuită.

Vezi şi Spectacole de vară la Teatrul de Artă fără Tavan!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse