Fotografii şoc semnate Bryan Adams

Expoziţia a reunite nume celebre, care au pozat pentru Bryan Adams: Amy Winehouse, Mick Jagger, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Dustin Hoffman, Louise Bourgeois, Ben Kingsley, Pink, Michael J. Fox sau Mickey Rourke. Fotografiile lui Adams prezintă starurile în situaţii ironico-umoristice, altele în momente de intimitate.

Multe dintre portretele şi fotografiile sale de modă au fost realizate pentru revista de fotografie „Zoo“, pe care artistul a înfiinţat-o în 2004 la Berlin.

Ca o confirmare a talentului său, în 2002, cu ocazia Jubileului de Aur al domniei Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, Bryan Adams a fost desemnat să realizeze un portret al acesteia.

Cea mai nouă serie de fotografii, prezentată în cadrul expoziţiei, este dedicată soldaţilor britanici răniţi în Afganistan şi Irak.

În aceste portrete Adams reuşeşte să surprindă mândria, umorul, voinţa şi vitalitatea acestor oameni. Seria îşi propune să scoată în evidenţă moştenirea amară a războaielor, fiind totodată o pledoarie pentru pace.

Expoziţia lui Adams de la Viena rămâne deschisă până pe 22.09.2013.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse