Cine îi va lua locul lui VJ Raru după plecarea de la Antena Stars? Noul prezentator al emisiunii „Star Matinal de weekend” va fi un cântăreț cunoscut

După ce VJ Raru și-a anunțat plecarea de la Antena Stars, s-a anunțat deja cine va fi noul prezentator al emisiunii „Star Matinal de Weekend', alături de Ameri Nasrin și de asistenta Roxana Nicolae.

Începând cu data de 3 martie, Andrei Ștefănescu se va alătura familiei Antena Stars și va prezenta emisiunea „Star Matinal' alături de Nasrin Ameri și de asistenta Roxana Nicolae.

Cine îi va lua locul lui VJ Raru după plecarea de la Antena Stars?

Andrei a mărturisit că are emoții, dar este și foarte bucuros că va face parte din echipa matinală de weekend de la Antena Stars.

„Dorința de a face o emisiune live a fost una foarte mare, mi se pare un bun exercițiu, un pas înainte în carieră. Nu este ușor să fii în direct, pentru că trebuie să fii natural, spontan, dar în același timp să ai și grijă ce spui. Mă bucur foarte mult să fac parte din familia Antena Stars, eu simt de mult timp că fac parte din această familie.

Am fost foarte bucuros pentru că am simțit că oamenii au încredere în mine că pot face o treabă bună. Am fost și prudent pentru că un matinal de weekend este o mare responsabilitate, mai ales pentru noi, artiștii care avem multe evenimente la sfârșit de săptămână', a spus Andrei Ștefănescu.

În noua formulă, echipa „Star Matinal' îi va aștepta pe telespectatori în fiecare weekend, de la ora 9.00, ca de obicei, cu o mulțime de surprize și exclusivități.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

VJ Raru părăsește Antena Stars, după mai bine de patru ani! Când va prezenta ultimele emisiuni?

Emilia Dorobanțu, dezvăluiri despre implicarea soțului ei în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin: „Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic'

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri