Stephen Fry, probleme serioase de sănătate. Actorul a descoperit că suferă de o boală gravă în urma unui vaccin antigripal

Stephen Fry a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că a fost diagnosticat cu o boală gravă și că la începutul acestei luni a suferit o intervenție chirurgicală.

Stephen Fry, probleme serioase de sănătate

Legendarul actor, scriitor și om de televiziune Stephen Fry trece prin momente delicate. La sfârșitul anului trecut, în preajama Crăciunului, acesta a descoperit că suferă de cancer la prostată și asta după ce a mers la medic pentru a-și face vaccinul antigripal, conform dailymail.co.uk.

Cu toate că până acum nu a dezvăluit acest lucru, actorul a decis să vorbească public despre problemele sale de sănătate. Astfel, acesta a înregistrat un mesaj video și l-a distribuit pe site-ul său personal. Cu toate că forma de cancer cu care a fost diagnosticat este una destul de dură, actorul a mărturisit că analizele pe care le-a făcut până în prezent nu au confirmat faptul că boala s-ar fi răspândit în organism, dar cu toate acestea, în luna ianuarie, acesta a suferit o intervenție chirurgicală și în prezent se recuperează.

Stephen Fry s-a născut pe 24 august 1957 și și-a început cariera în anul 1981. Acesta a jucat între 1986 și 1995 în serialul “A Bit of Fry & Laurie”, alături de Hugh Laurie. Mai mult, actorul a interpretat rolul principal în filmul Wilde, iar personajul pe care l-a interpretat i-a adus o nominalizare pentru cel mai bun actor în 1998 la premiile Golden Globe.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Stephen Fry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Alertă la Palatul Kensington după ce prințul Harry și Meghan Markle au primit un plic suspect. Ce era în interiorul acestuia?

Toma Caragiu, marele actor care a scris istorie pentru țara noastră! Greșeala pe care a făcut-o la cutremurul din 1977 care l-a costat viața

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete