Cine este stilistul personal al lui Meghan Markle? El este cel care o ajută să își aleagă ținutele pentru cele mai importante evenimente

Alegerile sale vestimentare stârnesc tot timpul controverse, Meghan Markle fiind tot timpul criticată pentru că încalcă normele impuse de protocolul regal. Deși nu respectă tot timpul regulile ce țin de eticheta regală, stilul său inconfundabil continuă să inspire o mulțime de persoane, mai ales că ținutele îi vin de fiecare dată impecabil.

Cine este stilistul personal al lui Meghan Markle?

Pentru că trebuie să arate perfect în orice situație, Meghan Markle are nevoie de un stilist personal, acesta având sarcina de a alege cele mai inspirate ținute. Chiar dacă ducesa de Sussex apelează la ajutorul specialiștilor în modă, persoana în care are cea mai mare încredere este chiar soțul ei, prințul Harry.

“Meghan cere întotdeauna opinia lui Harry. Vrea mereu să știe care este părerea lui. El își dă cu părerea despre ceea ce i s-ar potrivi cel mai bine, mai mult decât să țină cont de protocolul regal sau alte reguli de acest gen. Gluma este că stilistul personal al lui Meghan este chiar Harry.”, a declarat un apropiat al cuplului regal, potrivit dailymail.co.uk.

Practic, prințul Harry are un cuvânt important de spus de fiecare dată când Meghan Markle își alege ținutele. Fiind un membru al familiei regale, acesta știe exact care sunt regulile ce trebuie respectate, motiv pentru care Meghan Markle consideră că părerea lui este una foarte importantă.

Surse apropiate celor doi susțin că prințul Harry o ajută pe Meghan Markle să se adapteze la regulile impuse de familia regală britanică și să facă față cu succes provocărilor care vin la pachet cu titlul nobiliar pe care l-a obținut.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum explică David Beckham informațiile apărute în presă despre divorț? Uite care este adevărul despre căsnicia acestuia cu Victoria Beckham

Liviu Vârciu îşi oficializează relaţia: „Oriunde aș merge și orice aș face, nu pot să trăiesc fără tine!'

Fostul principe Nicolae, decizie importantă în ceea ce o privește pe Margareta, Custodele Coroanei. Cererea lui a surprins pe toată lumea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete