Fostul principe Nicolae, decizie importantă în ceea ce o privește pe Margareta, Custodele Coroanei. Cererea lui a surprins pe toată lumea

Înainte de moartea regelui Mihai, dar și imediat după, relațiile dintre Nicolae Medforth-Mills și restul familiei regale au fost tensionate. După ce a declarat în mai multe rânduri că nu păstrează o legătură strânsă cu mătușa sa, Margareta, Custodele Coroanei, fostul principe Nicolae a luat o decizie care a surprins pe toată lumea.

Fostul principe Nicolae, decizie importantă în ceea ce o privește pe Margareta, Custodele Coroanei

Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder se vor căsători religios în luna septembrie a acestui an, la Sinaia. În ultima perioadă, nepotul Regelui Mihai a dezvăluit detalii referitoare la marele eveniment, iar ultimele informații făcute publice de acesta au stârnit uimirea tuturor.

Mai exact, fostul principe Nicolae a mărturisit că a luat decizia ca mătușa acestuia, principesa Margareta, să îi fie nașă de cununie, cerându-i acest lucru prin intermediul unei scrisori.

“De fapt, săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătuşa mea, principesa Margareta, și am întrebat dacă ne-ar face onoarea, de fapt,  să fie naşa şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă. Şi aştept un răspuns acum”, a spus Nicolae Medforth-Mills, potrivit mediafax.ro.

Cererea fostului principe Nicolae este una care a uimit pe toată lumea, având în vedere conflictele pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului cu principesa Margareta și cu familia regală. În plus, nepotul regelui Mihai a declarat că își dorește ca în ziua ceremoniei să îi aibă aproape pe toți cei din familia regală și că speră ca cererea lui să fie acceptată de Custodele Coroanei.

Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder urmează să se căsătorească pe data de 30 septembrie, la eveniment participând apropiați ai cuplului, prieteni și personalități de seamă din aproximativ 13 țări.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder.

Foto: facebook

Citește și:

Lidia Buble a împlinit 25 de ani! Ce cadou i-a făcut iubitul ei, prezentatorul Răzvan Simion

Ce obiecte are Kate Middleton în geantă

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal. Uite de ce ținuta ei nu a fost una potrivită

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete