Cum explică David Beckham informațiile apărute în presă despre divorț? Uite care este adevărul despre căsnicia acestuia cu Victoria Beckham

David Beckham și Victoria Beckham divorț

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul internațional, iar căsnicia lor este văzută ca fiind un exemplu pentru foarte multe cupluri aflate la început de drum. Cu toate că sunt căsătoriți de 19 ani, în presă au apărut zvonuri legate de un eventual divorț.

Cum explică David Beckham informațiile apărute în presă despre divorț?

În presa internațională au apărut mai multe informații potrivit cărora David Beckham și Victoria Beckham se îndreaptă către un divorț. Imediat după ce aceste zvonuri au devenit virale, Victoria Beckham a tratat totul în spirit de glumă, întrebându-și soțul: “Divorțezi de mine?”.

Apropiații cuplului au dezvăluit că deși a fost surprinsă atunci când a auzit aceste informații, Victoria Beckham s-a amuzat copios, considerând că aceste zvonuri sunt ridicole.

“Victoria a fost surprinsă, dar a găsit amuzantă toată povestea. S-au amuzat  pe tema asta pentru că au considerat că este ridicolă. Au fost uimiţi că atât de mulți oameni au crezut zvonul şi s-au mirat că s-a răspândit atât de repede. Au vorbit despre asta și au râs foarte mult. Nici măcar nu au idee unde și cum a început totul.”, au declarat prieteni apropiați ai cuplului, potrivit dailymail.co.uk.

La scurt timp a venit și reacția lui David Beckham. Fostul fotbalist a vorbit într-un interviu despre căsnicia cu Victoria Beckham, negând informațiile despre divorț. Mai mult, David Beckham a mărturisit că el și soția acestuia și-au reînnoit jurămintele și chiar dacă mai există și perioade dificile în relația lor, un eventual divorț nu poate fi luat în calcul.

“Bineînţeles că faci greşeli de-a lungul anilor. Toţi ştim că mariajul poate fi dificil în anumite momente şi asta înseamnă că trebuie să te străduieşti. De câte ori trecem prin perioade grele… vorbim despre asta”, a spus David Beckham, potrivit mediafax.ro.

Având în vedere declarațiile făcute de cei doi, admiratorii cuplului pot sta liniștiți și asta pentru că în căsnicia lor nu există probleme atât de grave și care să îi determine să aleagă drumuri separate.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fostul principe Nicolae, decizie importantă în ceea ce o privește pe Margareta, Custodele Coroanei. Cererea lui a surprins pe toată lumea

Ce obiecte are Kate Middleton în geantă

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal. Uite de ce ținuta ei nu a fost una potrivită

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete