Liviu Vârciu îşi oficializează relaţia: „Oriunde aș merge și orice aș face, nu pot să trăiesc fără tine!”

Doinița Oancea are parte de o surpriză uriașă în penultimul episod din acest sezon al producției. Telespectatorii vor asista la un eveniment important din viața acesteia, când Tanța, personajul pe care îl interpretează în serialul „Fructul oprit”, își va oficializa relația cu bărbatul iubit.

După o relație cu suișuri și coborâșuri, personajele interpretate de Doinița Oancea și Liviu Vârciu, în serial, decid să se căsătorească. Timpul petrecut departe de Costică (Liviu Vârciu) o face pe Tanța să realizeze ce simte cu adevărat pentru acesta. Apariția surpriză a bărbatului iubit, la Snagov, se lasă cu lacrimi de bucurie din partea Tanței, care de această datã acceptă cererea în căsătorie.

Tanțo, oriunde aș merge, orice aș face, nu pot trăi fără tine! Vrei să te măriți cu mine?”, o întreabă el. „Da!”, răspunde ea fără să stea pe gânduri.

Liviu Vârciu îşi oficializează relaţia

Ceremonia civilă are loc într-un décor superb, în curtea casei Caragea. Alături de ei, la petrecere, sunt oltenii Boască, Lina și Sile (Adriana Trandafir și Marian Râlea), Katia (Cosmina Dobrotă), Ana (Cristina Ciobănașu), Petru (Tudor Roșu), Alex (Petru Păun).

„Oriunde aș merge și orice aș face, nu pot să trăiesc fără tine!  Vrei să te <<măriți>> cu mine?, îl întreabă și Tanța pe Costică, emoționată de cele trăite.

„Zi, mă, da!, strigă cei prezenți la eveniment.

Vă declar căsătoriți, sărutați mireasa!”, se aude la sfârșitul ceremoniei. Cei doi îndrăgostiți au parte de numeroase urări din partea invitaților lor, dar și de o lună de miere în afara țării.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Când se va afla despre povestea secretă dintre Alex Iova și Sonia, din serialul „Fructul oprit”? Ioan, față-n față cu cei doi: „Sunteți niște nimicuri!”

Ce se va întâmpla cu relația lui Alex cu Sonia, din serialul „Fructul oprit”? Ioan îi dă de gol: „O să rupi logodna sau, altfel, o să vadă toată lumea filmulețul ăsta, jur!”

Petru Păun, actorul din „Fructul oprit”, face furori de când a devenit cunoscut! Ce face pentru a avea o silueată de invidiat

Momente tensionate în serialul „Fructul oprit”! Tudor află despre idila Soniei cu Alex Iova: „Am vrut să nu te mai văd”

Liviu Vârciu revine la marea lui pasiune: „Dragostea mea cea mai mare este filmul!” Ce rol va avea în serialul „Fructul oprit”?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati