CFR Călători anunță schimbări majore! Ce se va întâmpla cu biletele de tren

CFR Călători anunță schimbări majore! Ce se va întâmpla cu biletele de tren

CFR Călători anunță noi schimbări, în ceea ce privește achiziționarea biletelor de călătorie. De acum încolo, compania a redus la jumătate timpul pentru obținerea biletelor online, așadar călătorii pot cumpăra bilete cu cel puțin șase ore înainte de plecarea trenului.

Pentru a sprijini clienții, începând cu  data de 14 iunie 2017, biletele de tren se pot cumpăra online cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului, comparativ de 12 ore cât era până acum, conform unui comunicat dat CFR Călători, postat pagina oficială de Facebook a companiei.

Astfel, biletele de tren pentru trafic intern pot fi achiziţionate anticipat, cu până la 30 de zile înainte de efectuarea călătoriei.

Un alt lucru important pentru pasageri este faptul că tipărirea biletului online nu este obligatorie! Identificarea în tren se va face în baza ID-ului (codului) biletului electronic care poate fi notat / fotografiat și a unui act oficial de identitate (Carte de Identitate, paşaport, permis de ședere), conform sursei citate.

Mai mult, CFR Călători a lansat, recent, Trenurile Soarelui. În cadrul acestui program, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării, pe perioada verii. În plus, în perioada 2 iunie – 2 octombrie 2017, CFR Călători va introduce curse spre Istanbul, Sofia și Salonic.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Are 91 de ani și un corp ca la 20! Cum arată Johanna Quaas, cea mai bătrână gimnastă din lume

Astăzi este Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge! Ştiai că e sănătos pentru tine să donezi sânge?

Are 91 de ani și un corp ca la 20! Cum arată Johanna Quaas, cea mai bătrână gimnastă din lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri