Centrofarm lanseaza o noua campanie sociala prin care acorda reduceri pensionarilor

Centrofarm lanseaza o noua campanie sociala prin care acorda reduceri pensionarilor

Dorin Catana, Florin Piersic
Copii sau tineri, fiecare dintre noi va ajunge pensionar iar problemele lor pot fi si ale noastre. In prezent, medicamente raman costisitoare pentru varstnici, chiar daca o parte din cost este suportat de Casa de Asigurari de Sanatate. Centrofarm este primul lant farmaceutic ce lanseaza un program social menit sa asigure un suport financiar pensionarilor.

Ideea campaniei este sprijinita de Maestrul Florin Piersic, personalitate publica la care cu totii ne putem raporta, pentru ca am avut cinstea sa-l cunoastem in toate etapele vietii sale, prin prisma carierei artistice impresionante.

„Suntem intotdeauna fericiti sa venim in sprijinul clientilor nostri si am simtit ca era momentul sa initiem o astfel de campanie pentru a trage un semnal de alarma: fiecare dintre noi va fi, la un moment dat, pensionar. De aceea, este bine sa constientizam de pe acum acest lucru si sa incercam sa ii sustinem pe toti pensionarii sau pe familiile lor. Speram ca reducerea acordata de Centrofarm in cadrul acestei campanii va constitui un real sprijin pentru clientii nostri” a declarat Dorin Catana, director general Centrofarm.

Despre Centrofarm
Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania, beneficiind de o experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Compania detine o retea de peste 60 de unitati farmaceutice in Bucuresti si in tara. In prezent, echipa Centrofarm este formata din peste 500 de profesionisti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate