Celebrități care au fost adoptate

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Nu au crescut alături de părinții naturali, dar acest lucru nu nu le-a împiedicat pe aceste vedete să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Iată lista celebrităților care au fost adoptate.

Fiecare are povestea sa, însă toate aceste vedete internaționale au un singur lucru în comun: au fost crescute de părinți adoptivi, au primit o a doua șansă, iar destinul lor s-a schimbat radical în momentul în care au ajuns în noile familii.

Celebrități care au fost adoptate

Au primit șansa la un viitor mai bun și au știut să profite de ea la maximum. Cu sprijin din partea părinților adoptivi, dar și prin foarte multă muncă, aceste vedete au reușit să devină celebre în întreaga lume și să se bucure de un succes răsunător.

1. Steve Jobs

Steve Jobs a fost dat spre adopție de mama sa naturală în momentul în care acesteia i s-a interzis de către familie să continue relația de iubire cu Abdulfattah Jandali, tatăl natural al lui Steve Jobs. Ulterior, acesta a fost adoptat de Paul și Clara Jobs, o familie care nu putea concepe copii în mod natural.

2. Jamie Foxx

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, dar nu ar fi ajuns în acest punct fără ajutorul părinților săi adoptivi. La scurt timp după naștere, Jamie Foxx a fost dat spre adopție și asta pentru că părinții biologici nu l-au putut crește.

3. John Lennon

Tatăl marelui cântăreț a plecat în armată când acesta avea doar 5 ani, timp în care mama naturală a început o aventură cu un alt bărbat și a rămas din nou însărcinată. Astfel, John Lennon a fost adoptat de mătușa maternă, Mimi Smith, și crescut de aceasta și de soțul ei.

4. Nelson Mandela

Tatăl biologic al lui Nelson Mandela a murit când acesta avea doar 9 ani. La scurt timp, el a fost adoptat de șeful unui trib și a crescut în familia acestuia.

5. Kristin Davis

Părinții naturali au divorțat la scurt timp de la nașterea ei și a fost adoptată, la vârsta de 3 ani, de tatăl vitreg, cel care i-a devenit soț mamei biologice.

6. Marilyn Monroe

Mama ei era instabilă psihic și avea probleme serioase cu banii, așa că a dat-o spre adopție cuplului  Albert și Ida Bolender. Ulterior, mama biologică a încercat să o ia cu forța înapoi pe Marilyn Monroe, dar nu a reușit să facă acest lucru până în momentul în care nu a avut un domiciliu stabil. Problemele ei de sănătate s-au agravat, a fost internată în spital, iar Marilyn Monroe a ajuns din nou în grija statului și apoi în mai multe familii adoptive.

7. Priscilla Presley

Când avea doar 6 luni, tatăl natural a murit într-un accident de avion, iar Priscilla Presley a fost crescută de tatăl vitreg.

8. Ray Liotta

Ray Liotta a fost adoptat când avea 6 luni. Actorul și-a cunoscut părinții naturali și rudele abia după ce a împlinit 40 de ani.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea lista celebrităților care au fost adoptate.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fardul verde, preferatul make-up artiștilor în 2019

Vedete care s-au căsătorit la vârste fragede

Cele mai frumoase buchete de mireasă alese de vedete

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri