Războinicii rup “blestemul vilei” pentru prima dată, în acest sezon!

Razboinicii1 - Exatlon

Razboinicii1 - Exatlon

Echipa albastră, victorie categorică în față Faimosilor! Războinicii rup “blestemul vilei” pentru prima dată, în acest sezon!

Seară trecută, pe traseele de la “Exatlon”, din Republică Dominicană, a avut loc cel de-al 12-lea joc pentru vilă, iar pentru prima data, în acest sezon, echipă Războinicilor a reușit să câștige, învingându-i pe Faimoși cu scorul de 10 la 4.

Mult mai motivați și hotărâți, Razboincii au reușit să domine jocul de la început până la sfârșit. Tensiunile au escaladat pe bancă roșie, reproșurile și ieșirile nervoase fiind prezente după fiecare punct pierdut.

Razboinicii - Exatlon

Cu toate acestea, Costin Gheorghe i-a felicitat, la finalul jocului, pe Războinici pentru victoria obținută, bucurându-se, totodată, că Mihai Berar va beneficia de confortul vilei, ce-i va asigură acestuia confortul necesar recuperării, în urmă accidentării la genunchi.

Războinicii rup “blestemul vilei” pentru prima dată, în acest sezon!

“Mă bucur că ați câștigat vilă, pentru Mihai, că să stea în condiții foarte bune, pentru că merită chestia asta. Noi trebuie să arătăm, de mâine, că ne-am schimbat atitudinea. Sper să ne revenim, dacă nu, vom suferi cu siguranță”, a spus Costin Gheorghe.

Pentru prima data în acest sezon, Războinicii au pășit în luxoasă vilă și s-au bucurat de surprizele și confortul găsite acolo, de la saltelele de pe pături și apa caldă de la dus, până la piscină din curte, unde și-au exersat sariturile, hotărâți fiind să-i țină pe Faimoși cât mai mult timp la “coteț”.

“După multe, multe încercări, în sfârșit, am câștigat și vilă, mult așteptată vilă. Pentru mine și colegii mei asta înseamnă mult, pentru că venim la mai bine și îi trimitem pe ei la mai greu”, a declarat Gabi Nedelcu.

Foto:pr

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse