Cele mai răsunătoare divorțuri de la Hollywood

Sunt faimoși, frumoși și bogați, dar nu întotdeauna fericiți. Celebritățile de la Hollywood înșală, se despart, suferă din dragoste, își găsesc o altă și o altă dragoste sau fac pact cu singurătatea.

Cele mai răsunătoare divorțuri de la Hollywood au ca protagoniști actori și cântăreți dintre cei mai cunoscuți. Iată șase dintre cuplurile care și-au spus adio după o căsnicie de doar câțiva ani.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale filmului Mr și Ms Smith. Și-au oficiat relația abia 10 ani mai târziu, dar în tot acest timp nu au stat degeaba, ci au făcut trei copii și au adoptat alți trei. Căsnicia lor nu a durat, însă, decât doi ani. În 2016, Angelina a intentat divorț invocând diferențe ireconciliabile. O fostă angajată a cuplului a dezvăluit, însă, că Angelina era tot timpul depresivă din cauza eșecurilor repetate din carieră și geloasă pe succesul soțului ei, pe care, în plus, îl suspecta de infidelitate.

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Demi era cu 15 ani mai mare decât partenerul ei de viață. În 2011, însă, o tânără a declarat că a avut o aventură cu Ashton. Ca urmare a acestei dezvăluiri, demi a luat decizia de a se despărți de actor. Divorțul s-a pronunțat abia în 2013, timp în care Demi a devenit umbra frumoasei actrițe pe care o cunoștea o lume întreagă. A pierdut mult în greutate din cauza anorexiei și a consumat substanțe interzise, motive pentru care a fost internată mult timp într-o clinicp de dezintoxicare.

Charlie Sheen și Denise Richards s-au căsătorit în 2005 și au divorțat cinci ani mai târziu. Decizia rupturii a fost luată de Denise, care nu a mai putut trece peste faptul că soțul ei era dependent de droguri și de jocuri de noroc și era irascibil tot timpul. În urma divorțului, Charlie Sheen nu a mai avut voie să se apropie de fosta soție și de cei doi copii în afara vizitelor supravegheate.

Modelul german Heidi Klum și cântărețul Seal s-au despărțit după șapte ani de când își uniseră destinele. Motivul? Se pare că Heidi și-a înșelat soțul cu garda sa de corp.

Sandra Bullock și Jesse James au fost căsătoriți timp de cinci ani. În 2010, Sandra află din tabloide că soțul ei, care activa în domeniul televiziunii, ar fi înșelat-o timp de un an de zile cu o actriță porno.

Tom Cruise și Katie Holmes au fost căsătoriți între anii 2006 și 2012. Katie a fost cea care a înaintat divorțul, nemaisuportând amestecul în viața lor a bisericii scientologice, din care Tom făcea parte. După divorț, Tom Cruise nici măcar nu a mai încercat să țină legătura cu fiica lor, Suri.

Surse foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri