Cele mai longevive relații de la Hollywood

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Tom Hanks și Rita Wilson: 31 de ani

În urmă cu ceva timp, Tom Hanks a mărturisit că, pentru el și pentru actrița Rita Wilson, pe platourile de filmare ale peliculei Volunteers, a fost dragoste la prima vedere.

„Ne-am privit și KBOOM asta a fost”, a dezvăluit actorul într-un interviu oferit publicației GQ. „Am întrebat-o dacă și ea a simțit același lucru și nu a putut nega.”

După ce el și prima lui soție Samantha au divorțat, Tom și-a început relația cu Rita, femeia alături de care și-a trăit ultimii 31 de ani.

„Aveam 23 de ani și un fiu de doi când m-am căsătorit pentru prima dată”, spunea actorul în 2013, potrivit People. „Nu eram pregătit să îmi asum acele responsabilități.”

În aprilie 1988, Tom și Rita s-au căsătorit. „Succesul relației noastre a depins de perioada în care ne-am cunoscut, de maturitatea noastră, dar și de dorința noastră de a ne conecta la un nivel mult mai intim”, i-a mărturisit actorul prezentatoarei Oprah Winfrey.

Meryl Streep și Don Gummer: 41 de ani

De 41 de ani, Meryl este căsătorită cu același bărbat, Don Gummer, un sculptor de succes.

Deși nu face parte din lumea showbizului american, cei doi par a avea un mariaj cât se poate de fericit, dovadă stând numeroșii ani de căsnicie.

Cuplul s-a cunoscut în anul 1978, când Don i-a închiriat actriței apartamentul său. La acea vreme, Meryl trecea printr-o perioadă extrem de dificilă.

În 1976, Meryl l-a cunoscut pe actorul John Cazale, amândoi jucând în piesa lui Shakespeare, Measure for Measure.

S-au îndrăgostit, iar bărbatul i-a promis că, imediat ce va obține un rol de mare succes, se vor și căsători.

Spre bucuria acestora, cuplul a obținut roluri în producția The Deer Hunter. Până să înceapă însă filmările, John a fost diagnosticat cu cancer de oase în fază terminală.

Actorul a filmat toate scenele sale când încă mai putea, însă nu a mai trăit să vadă premiera.

John Cazale s-a stins din viață în martie 1978, la doar 42 de ani. Sfâșiată de pierderea omului iubit, Meryl s-a mutat din apartamentul pe care cei doi îl împărțeau.

Așa l-a cunoscut pe Don Gummer în același an. Deși nu trecuse peste decesul bărbatului iubit, în septembrie 1978, Meryl și Don s-au căsătorit.

„Nu trecusem peste moartea lui John, însă trebuia să-mi continui viața, iar Don mi-a arătat cum.”

Mai multe relații logevive din Hollywood în clipul de mai sus!

Foto: Instagram / Hepta.ro

Citește și:

Ce crede familia regală despre documentarul extrem de personal lansat de Meghan Markle și de Prințul Harry?

O poză pe care Regina Elisabeta o vrea dispărută: familia Ceaușescu la Palatul Buckingham

Meghan Markle nu a crezut că viața ei va fi ușoară, dar a crezut că va fi corectă. Ce spune despre atenția negativă din partea presei britanice?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Video