Meghan Markle nu a crezut că viața ei va fi ușoară, dar a crezut că va fi corectă. Ce spune despre atenția negativă din partea presei britanice?

Meghan Markle (38 de ani) a vorbit deschis despre aspectele negative ale vieții trăite sub lupa camerelor de filmat ca proaspăt membru al familiei regale.

Ducesa de Sussex a avut o conversație cât se poate de sinceră cu jurnalistul Tom Bradby în noul documentar lansat în Marea Britanie de ITV duminică, 20 octombrie, Harry și Meghan: O călătorie în Africa.

Întrebată cât mai poate face față atenției tabloidelor, lipsei de intimitate și zvonurilor, Meghan a mărturisit că ia fiecare zi așa cum vine, adăugând că ea crede în partea plină a paharului.

„N-ai idee. Este foarte greu de înțeles ce trăiesc. Știu cum pare că ar trebui să fie, dar este foarte diferit.”

„O lungă perioadă de timp i-am spus lui H, așa îl alint eu, nu e suficient să supraviețuiești. Nu ăsta este scopul vieții. Trebuie să prosperi. Trebuie să fii fericit.

Meghan Markle nu a crezut că viața ei va fi ușoară, dar a crezut că va fi corectă. Ce spune despre atenția negativă din partea presei britanice?

A adăugat apoi: „chiar am încercat să adopt această atitudine britanică de nepăsare și indiferență. Chiar am încercat, dar răul itern produs cred că este mult prea dăunător”.

„Niciodată nu am crezut că va fi ușor, dar am crezut că va fi corect. Cred că asta este partea cu care nu mă pot împăca”, a mai spus ea.

„Nu cred că există cineva în lume care să simtă că este ok ca oamenii să spună lucruri neadevărate, să li se spună că sunt neadevărate, dar să le fie permis să le spună în continuare.”

„Nu m-a întrebat foarte multă lume dacă sunt ok”

La începutul documentarului, Meghan a vorbit și despre presiunea și atenția negativă primite în perioada în care abia devenise mamă.

„Orice femeie, mai ales când este însărcinată, este vulnerabilă, suntem vulnerabile. De aceea, perioada respectivă pentru mine a fost o provocare.

Apoi ai un bebe nou-născut, știi. În special ca femeie, este mult de îndurat”, a mai spus ea.

„Adaugi asta încercării de a fi mamă pentru prima oară, de a fi un cuplu proaspăt căsătorit. Este um .. da.

Și îți mulțumesc că ai întrebat, nu m-a întrebat foarte multă lume dacă sunt ok, dar trăiesc ceva real în spatele culiselor.”

În cele din urmă, însă, Meghan admite că soțul ei, Prințul Harry (35 de ani), și fiul lor Archie (4 luni) au ajutat-o să facă față acestei perioade.

„Este ok”, spune ea. „Partea bună este că îl am pe fiul, dar și pe soțul meu alături și sunt cei mai grozavi.”

Documentarul Harry și Meghan: O călătorie în Africa a fost filmat în timpul turneului susținut de cuplul regal în Africa la sfârșitul lunii septembrie.

Foto: Hepta.ro

Sursă: People.com

Citește și:

Descendentul direct al lui Napoleon Bonaparte s-a însurat cu o contesă

Aeronava în care se aflau Prințul William și Kate Middleton a aterizat forțat! Ce s-a întâmplat?

Obiceiul pentru care prințul Harry era mereu tachinat în copilărie: Făceam acest lucru pentru că …

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete