Cele mai frumoase mesaje și urări de Anul Nou 2018

cele mai frumoase mesaje urări de anul nou 2018

În noaptea dintre ani, fiecare dintre noi se află alături de prieteni și de cei apropiați, însă oricât de mult ne-am strădui, niciodată nu vom putea aduna toate persoanele importante din viața noastră în același loc. Din acest motiv, de Anul Nou, nu trebuie să uităm să le trimitem cele mai frumoase mesaje și urări celor dragi.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Anul Nou 2018

Pentru că sunt atât de multe persoane cărora vrei să le faci urări, se întâmplă ca de multe ori să nu îți găsești inspirația pentru a scrie un mesaj frumos pentru fiecare în parte. Noi ne-am gândit să îți venim în ajutor și am pregătit mai multe mesaje pe care le poți trimite în noaptea de Revelion și care îi vor bucura pe cei dragi.

Felicitări de Anul Nou 2018

Dacă te-ai săturat să trimiți mesaje, în acest an îți poți surprinde prietenii cu o felicitare. O poți trimite atât în format electronic, dar poți alege și să o printezi și să o trimiți prin poștă, asta dacă preferi metoda clasică.

Vezi pozele

Mesaje de Anul Nou amuzante

“Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

“Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2017 – 1 Ianuarie 2018!”

“Previziuni meteo de REVELION 2018: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

“Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

Mesaje de Anul Nou pentru iubită sau soție

“Te-am iubit în 2017 și cu siguranță o voi face și în 2018. Această noapte magică o vom petrece împreună și îmi doresc ca în anul ce vine să fim fericiți și sănătoși. Te iubesc!”

“Singura magie pe care o simt nu este cea a Anului Nou care se apropie, ci magia ta. Te iubesc și aș vrea să-mi petrec de acum încolo toate zilele alături de tine!”

“Povestea noastră de dragoste este specială și mi-aș dori să continue încă 100 de ani de acum în colo. La miezul nopții te voi săruta și cea mai mare dorință va fi să îmi rămâi mereu alături. Să avem un 2018 minunat împreună. Te iubesc”

“Noul an să fie precum prima noastră întâlnire: plin de emoție, pasiune și speranță. Te iubesc!”

Vezi cele mai frumoase mesaje de la mulți ani!

Mesaje de Anul Nou pentru iubit sau soț

“Dragul meu, dacă tu îmi ești aproape, 2018 va fi cu siguranță un an perfect. Îți mulțumesc pentru fiecare zi în care îmi pui un zâmbet pe față. La mulți ani!”

“O altă zi, un alt an, un alt zâmbet, o altă dorință, dar altul ca tine nu mai este. Te iubesc! La multi ani!”

“Un nou an, un nou început. Îmi doresc ca fiecare zi să fie un nou început pentru noi doi, să ne iubim tot mai mult și să nu lăsăm niciodată flacăra iubirii să se stingă. La mulți ani, iubitul meu!”

“Din această noapte, am cu 2018 mai multe motive să te iubesc. Ești tot ce mi-am dorit și anul ce vine sper să ne aducă numai fericire. Te iubesc”

Mesaje de Anul Nou pentru colegi

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2018!

“Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2017, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

“Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. Un 2018 de vis îți doresc.”

Mesaje de Anul Nou pentru șefi

“Un An Nou bogat în împliniri, cu sănătate şi prosperitate, un an cu aspiraţii înalte, plin de bucurii şi succese, împlinirea dorinţelor şi a năzuinţelor de mai bine”

“Fie ca anul ce vine să vă aducă liniște în suflet, bucurie, sănătate și putere pentru a realiza cele mai îndrăznețe proiecte. La mulți ani!”

“Noul an să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor! La mulți ani cu sănătate!”

Vezi și alte idei de mesaje de Revelion

Mesaje de Anul Nou în versuri

“Buchet de artificii eu vă trimit în dar. Șampanie rece și clinchet de pahar. Petrecere frumoasă și La Mulți Ani! Să aveți parte de multă iubire și un ocean de fericire. Toate visele să vi se împlinească și mult noroc îngerii să vă dăruiască!”

“Tată bun, mamă iubita, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Va doresc întai de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani”

“Bate-n uşă, bate-n geam. Cine este? Noul an. La mulți și la mulți bani!”

“Anul nou, o bucurie viaţa toată să vă fie! Bani, maşină, fericire, sănătate şi iubire. Nu-i de-ajuns să le doreşti. Ţipă, luptă, dă din coate, aşa le obţii pe toate!”

Foto: shutterstock.com, 123rf.com

Citește și:

Cum să-ți faci singură cel mai tare machiaj de Revelion? În noaptea dintre ani, folosește cu încredere glitterul

Obiceiuri în Ajunul Anului Nou și superstiții de Revelion. Ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine tot anul?

Concerte de Revelion 2018. Unde te poți distra în noaptea dintre ani?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse