Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie

Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie

Luna martie este despre femei, despre rolul important pe care îl ocupă în această lume, despre răbdarea și gingășia lor. Pe 8 Martie sărbătorim Ziua Internațională a Femeii și Ziua Mamei, astfel că în această zi, doamnele și domnișoarele trebuie să fie în centrul atenției și trebuie să primească cele mai frumoase mesaje de 8 Martie.

Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie

Pe lângă flori și cadouri, de 8 Martie, orice femeie își dorește să se bucure de dragostea și prețuirea apropiaților. Câteva cuvinte simple pot aduce zâmbetul pe chipul femeilor importante din viața ta, așa că, indiferent că este vorba despre soții, prietene, colege, iubite sau mame, acesta este cel mai potrivit moment pentru a le trimite un mesaj emoționant.

Vezi cele mai frumoase mesaje de la mulți ani!

Mesaje de 8 Martie pentru mama

“Îţi mulțumesc pentru că m-ai iubit şi m-ai învăţat să îi iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost mereu aproape. La mulți ani, mama!”

“Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!”

“Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port, cu siguranță ai fi nemuritoare! La mulți ani, draga mea mamă!”

“Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

“Nu există iubire mai sinceră decât cea a unei mame. Astăzi îți mulțumesc pentru ceea ce sunt, pentru că ai fost mereu sprijinul de care am avut nevoie și pentru că, indiferent de situație, m-ai iubit și m-ai crescut așa cum ai știut mai bine. La mulți ani, mama!”

“Pentru mamele ca tine, probabil că ar trebui să sărbătorim în fiecare zi 8 Martie! La mulţi ani, mama!”

“De la tine am învățat să iubesc, să zâmbesc și să îi prețuiesc pe cei din jurul meu. Îți mulțumesc mamă pentru că exiști, pentru dragostea ta necondiționată și pentru grija pe care mi-o porți în fiecare moment. Te iubesc!”

“Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică în acelaşi timp. La mulţi ani, mama!”

“Eşti îngerul meu păzitor, umbrela mea atunci când plouă, haina ce ma apară de frigul dinăuntrul meu şi din afară. La mulţi ani, mămico!”

“Mamă, cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis, cea mai dulce voce, cea mai grea durere. La mulţi ani, mama!”

Transmite-le celor dragi gândurile tale bune la începutul oricarei zilei cu mesaje de buna dimineata!

Mesaje de 8 Martie pentru iubită

“Îti doresc că aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat. Te iubesc, iubita mea!”

“Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

“Este o zi în care tu ești în centrul atenției, iubita mea. Îți doresc să fii fericită, iubită și să ai parte de tot ce e mai bun!”

“În această primăvară îți doresc să strălucești, să ai tot timpul zâmbetul pe buze și să te bucuri de fiecare moment. Te iubesc!”

“Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

Mesaje de 8 Martie pentru soție

“Ești cea mai importantă femeie din viața mea și lângă tine am descoperit ce înseamnă iubirea adevărată. Te iubesc!”

“Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

“Îţi urez o zi minunată în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, draga mea!”

“8 Martie este despre tine, femeia care m-a făcut să văd viața cu alți ochi, care mi-a arătat drumul cel bun și m-a făcut să plâng de fericire în momentul în care am devenit tată. Pentru asta și pentru toate momentele de fericire, la mulți ani! Te iubesc!”

“1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebită. O primăvară frumoasă și senină, iubita mea soție!”

“Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

Mesaje de 8 Martie pentru toate femeile

“Să fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zâmbete de copii, bunăstare și sănătate. Fie ca pacea şi înţelegerea să vă înconjoare mereu.”

“De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer “La mulți ani!” Te iubesc!”

“Îți doresc o zi cu soare în suflet și fericire. La mulți ani!”

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce flori ar trebui să îi oferi soției, mamei sau fiicei? Uite cum alegi buchetul de flori potrivit

Ce nume de copii sunt la modă în 2019? Dacă urmează să devii părinte, atunci trebuie să le știi!

Cadoul care aduce ghinion de 8 martie. Nu îl accepta, dacă vrei stai departe de rele și suferință

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse