(Publicitate) Cadouri speciale pentru momente speciale din viața ta

(Publicitate) Cadouri speciale pentru momente speciale din viața ta

Momentele frumoase din viață sunt întotdeauna asociate cu gestul de a dărui. Atunci când se naște un copil, atunci când sărbătorim ziua unei persoane dragi, la nunta unui prieten sau de Crăciun simțim imboldul de a oferi din toată inima cadouri. Această dorință de a face o bucurie celui de lângă noi, de a-i transmite iubirea sau aprecierea, ne oferă la schimb un mare beneficiu: bucuria pură pe care o simțim în adâncul sufletului atunci când facem pe cineva fericit.

Cadouri în funcție de eveniment

Bucuria de a dărui un cadou cu care vrei să-ți surprinzi un apropiat sau chiar persoana iubită este ușor de împlinit dacă alegi un moment special din viață. Ziua Îndrăgostiților, 8 Martie, aniversarea căsătoriei, botezul copilului sau mutatul în casă nouă sunt doar câteva dintre evenimentele speciale din viață în care poți să-ți exprimi sentimentele. Aceste momente încărcate de emoție pozitivă ne aduc mai aproape unii de alții și ne determină să transmitem dincolo de cuvinte ceea ce simțim.

Iată ce cadouri ai putea să alegi pentru oamenii cărora vrei să le faci o bucurie în diverse ocazii:

  • Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților: mesaj decorativ de perete
  • Cadouri pentru 8 Martie: cutii bijuterii sau truse manihciură
  • Cadouri de nuntă: cadouri pentru miri sau cadouri pentru nași: un ceas decorativ original sau un glob pamântesc tip bar
  • Cadouri pentru aniversarea căsătoriei: coș de picnic pentru mese în familie la iarbă verde, ceasuri de perete cu design original, decorațiuni  pentru masă
  • Cadouri pentru Botezul Copilului: rame sau albume foto, decorațiuni de perete cu mesaje motivaționale, decorațiune pentru camera fetiței sau obiecte argintate.

Cadouri în funcție de hobby-uri

Pasiunile ne conduc în viață, ne determină să trăim viața mai frumos, mai cu sens, să ne bucurăm de plăcerile pe care lumea în care trăim ni le oferă. Suntem oameni diferiți, cu gusturi și hobby-uri diferite, și tocmai acest lucru ne determină să învățăm unii de la alții, să-i apreciem pe cei de lângă noi pentru talentele și energia pozitivă pe care o emană în jurul lor atunci când fac ceea ce le place. Așadar, dacă vrei să oferi un dar persoanei iubite, mamei sau tatălui, unui coleg sau  unui prieten apropiat, un cadou inspirat din pasiunile lui, iată câteva idei care îți pot fi de folos:

  • Cadouri pentru pasionații de călătorii. Exploratori înnăscuți, iubitori de aventuri noi și dornici de străbătut tărâmuri necunoscute, iubitorilor de călătorii le vei însenina călătoriile dacă le oferi în dar o busolă sau o ploscă din inox,  pentru un un plus de curaj.
  • Cadouri pentru pasionații de bucătărie. Știm cu toții că locul lor preferat este în bucătărie printre oalele aburind, creând simfonii de arome care încântă chiar și cele mai exigente gusturi, așa că nu avem cum să nu continuăm povestea și să transformăm masa într-o experiență senzorială de mare efect. Așa că, pe lângă ustensile noi de care știi că are nevoie, decorațiunile de masă îi vor servi ca ajutor în crearea unei atmosfere de vis.
  • Cadouri pentru pasionații de modă. O persoană iubitoare de frumos va aprecia întotdeauna un cadou inedit, o geantă pictată manual desprinsă parcă din galeriile de artă sau o pereche de butoni de cămașă personalizați cu inițialele numelui.
  • Cadouri pentru pasionații de natură. Un iubitor de natură este acela care abia așteaptă să petreacă timp în aer liber, înconjurat de elementele din care este formată lumea în care trăim. Oferă-i șansa să se bucure de frumusețea naturii, oferindu-i în dar un coș de picnic pentru mesele la iarbă verde – un cadou pentru șefi, dar nu numai.

Trăim într-o lume suprasaturată de tehnologie, supusă unor schimbări extrem de rapide la care trebuie să facem față, în care ne confruntăm în permanență cu prea multe alegeri de făcut și cu sarcini multiple pe care trebuie să le îndeplinim cu succes. Așa că nu este de mirare că avem nevoie de momente de bucurie, de relaxare și voie bună, alături de oamenii dragi în compania cărora ne simțim minunat. Să celebrăm aceste momente așa cum se cuvinte și să profităm de bucuria pură pe care o simțim de fiecare dată când oferim un dar. Pentru că atunci când dăruiești, primești cel mai frumos cadou în schimb: bucuria pură!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial