Case de poveste în Transilvania. Cât costă un conac haiducesc sau un castel de vânătoare

Casă de vacanță

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să ai propriul conac haiducesc sau o vilă cu SPA? Poți să găsești astfel de proprietăți cu totul deosebite în Transilvania și, dacă ai la dispoziție un buget generos, le poți cumpăra și transforma în case de vacanță de vis.

Iată câteva dintre cele mai deosebite proprietăți scoase la vânzare în Transilvania.

  • Conac haiducesc de lux în Mureș – 750.000 de euro

Dacă vrei să devii fericitul proprietar al unui conac haiducesc și să te bucuri de liniște și intimitate trebuie să scoți din buzunar 750.000 de euro.

Conac haiducesc

O astfel de vilă, care vine cu dotări de lux – de la încălzire prin pardoseală, la jacuzzi și piscină, este poziționată la 11 kilometri de Târgu Mureș, într-o zonă izolată, și se vinde cu un domeniu impresionant de 200.000 de mp unde vei avea și propria livadă și podgorie.

Galerie foto – interiorul conacului haiducesc din Mureș

Conacul cu 9 camere are un decor special grație grinzilor lucrate manual și se vinde mobilat și utilat, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Cu un buget mai mic, respectiv de 165.000 de euro, poți să te bucuri de o casă de vacanță la Sighișoara.

Casă de vacanță la Sighișoara

Vila, singură într-o poiană din pădure la 1,5 kilometri de oraș, are 5 camere și 8 locuri de parcare.

Această proprietate este ideală pentru cei care vor să se relaxeze într-un centru wellness chiar la ei acasă. Zona de SPA cuprinde o piscină, jacuzzi, saună și o sală de sport.

Casă cu centru SPA

În plus, casa cu 7 camere vine la pachet cu un teren de 9.000 de mp amenajat de un expert peisagist cu pomi ornamentali, lac cu pești și păsări și chiar și un șemineu exterior.

  • Casă boierească în Brașov – 599.000 de euro

Dacă vrei să cheltuiești o sumă atât de mare pe o casă de vacanță trebuie să știi că proprietatea cuprinde, pe lângă casa boierească, și o casă administrativă cu 2 apartamente separate.

Casa boierească în Brașov

Galerie foto – cum arată interiorul acestei case

Constuită în 1936, casa are linii arhitecturale deosebite și se află în cartierul Stupini din Brașov, la 8 km de centrul istoric.

  • Castel de vânătoare în Harghita – 760.000 de euro

Un castel de vânătoare cu 11 camere și un domeniu de aproape 19.700 de mp este scos la vânzare în Harghita. Din turnul său poți admira priveliștea oferită de munții Harghitei, iar în cele 11 camere ai parte de un decor de lux.

Castel de vânătoare în Harghita

Fiind o proprietate dedicată pasionaților de vânătoare, vila dispune și de un seif special pentru arme.

Găsești aici mai multe imagini cu acest castel de vânătoare

În plus, viitorii proprietari vor putea să facă și echitație aici, având în vedere că au la dispoziție și un grajd pentru cai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa